Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

AthenShibari Drawing II - Zappeio

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά την εξαιρετική επιτυχία του πρώτου AthenShibari Live Drawing, (και μετά το αναγκαίο διάστημα κοινωνικής απόστασης λόγω Covid-19) η ομάδα της AthenShibari σας προσκαλεί το Σάββατο, 11 Ιουλίου, στην ιδιαίτερη εκδήλωση του AthenShibari Live Drawing ΙΙ.
Είναι ένα μοναδικό event που συνδυάζει την τέχνης της ζωγραφικής με την τέχνη του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος, και αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν-σκιτσάρουν-ζωγραφίσουν live δρώμενα από διαφορετικές πόζες διάρκειας 10-15 λεπτών.
Για τις πόζες θα πραγματοποιηθούν δεσίματα των μοντέλων τόσο στο έδαφος, όσο και εναέριας αιώρησης με χρήση μεγάλου κρίκου aerial.
Ευπρόσδεκτοι και όσοι θέλουν να παρευρεθούν για να γνωρίσουν το ερωτικό ιαπωνικό δέσιμο, να εμπνευστούν, ή να συναντηθούν με άλλους καλλιτέχνες.

Σε ποιους απευθύνεται η συγκεκριμένη εκδήλωση;
* Σε όσους επιθυμούν να σχεδιάσουν με πηγή έμπνευσης σκηνές shibari από ταλαντούχους riggers και μοντέλα.
* Επίσης σε όλους όσους θα ήθελαν να πάρουν μια πρώτη ζωντανή εικόνα για την τέχνη του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος.

Πρακτικές Πληροφορίες:
- Τι χρειάζεται να φέρω;
*Υλικά σχεδίου/ζωγραφικής.
* Στρώμα/ψάθα/μαξιλάρι/χαλάκι για να καθίσετε στο έδαφος. Υπάρχουν ορισμένα παγκάκια στο σημείο και θα έχουμε προβλέψει για κάποια στρώματα, αλλά πιθανόν να μην είναι αρκετά για όλους.
* Νερό ή κάποιο κρύο ρόφημα ή σνακ.

Χρήσιμες σημειώσεις:
Δεν είναι μάθημα ζωγραφικής αλλά μια καλλιτεχνική συνάντηση δημιουργίας και πρακτικής.
Σεβαστείτε τα δεδομένα της εποχής και λειτουργήστε υπεύθυνα: κρατήστε αποστάσεις με τους ανθρώπους γύρω σας, φορέσετε μάσκα εάν χρειάζεται και αποφύγετε την συμμετοχή σας εάν έχετε συμπτώματα.
Η κοινωνικοποίηση επιτρέπεται μέσα σε ένα λειτουργικό πλαίσιο.
Παρακαλούμε να σεβαστείτε όσους ζωγραφίζουν ή ποζάρουν, μοντέλα και riggers και να μην τους ενοχλείτε κατά την δημιουργική τους διαδικασία.

Συνάντηση:
Μέρα: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
Διάρκεια: 3 ώρες, 17:30-20:30
Σημείο συνάντησης. 17,30 στο σιντριβάνι του Ζάππειου για να πάμε στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση. (Εάν αργήσετε, μπορείτε να βρείτε το σημείο στον χάρτη που θα ανέβει στα σχόλια της εκδήλωσης ή μας ζητήσετε από πριν να σας τον στείλουμε)

Κόστος: ελεύθερη συνεισφορά

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω μηνύματος στην σελίδα, email στο athenshibari@gmail.com ή τηλεφώνου στο 690 769 2478.

Με εκτίμηση

The AthenShibari team

  • Saturday at 5:30 PM – 8:30 PM
  • Zappeion
    Athens, Greece

https://www.facebook.com/events/258452042099842/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου