Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ρεσιτάλ μπάσου τρομπονιού του Σπύρου Μοσχονά

Ρεσιτάλ μπάσου τρομπονιού Σπύρος Μοσχονάς
στο πιάνο ο Σωτήρης Λουίζος
Συμμετέχει ο Γιώργος Κρίμπερης, τρομπόνι
Διανύοντας τον 30ό κύκλο της, η σειρά συναυλιών "Οι Νέοι για τους Νέους" αποτελεί βήμα έκφρασης και σημαντικό θεσμό ανάδειξης των επίλεκτων νέων ερμηνευτών κλασικής μουσικής.
Ο Σπύρος Μοσχονάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Σε ηλικία οκτώ ετών είχε την πρώτη του επαφή με τη μουσική, στη Φιλαρμονική Ένωση Γαστουρίου. Το 2012, με τη βοήθεια του Νίκου Καίσαρη, ξεκίνησε μαθήματα τρομπονιού στην τάξη του Σπύρου Φαρούγγια στο Ιόνιο Ωδείο. Από το ίδιο ωδείο παίρνει το δίπλωμά του με άριστα παμψηφεί στο μπάσο τρομπόνι τον Ιανουάριο του 2017.
Από το 2015, έχει συμμετάσχει στις μεγαλύτερες παραγωγές μιούζικαλ και έχει συνεργαστεί με τις κορυφαίες ορχήστρες της Ελλάδας (Εθνική Λυρική Σκηνή, Συμφωνική Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ., Καμεράτα), την Paneuropia Orchestra στο Aegean Festival, την Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων και την ευρωπαϊκή El Sistema. Παράλληλα, έχει στο ενεργητικό του προσωπικά ρεσιτάλ και ηχογραφήσεις.
Οι Jonas Bylund, Jamie Williams, Olaf Ott, Άγγελος Κρητικός είναι κάποιοι από τους κορυφαίους σολίστ και καθηγητές τρομπονιού, των οποίων έχει παρακολουθήσει ενεργά σεμινάρια και master classes. Τέλος από τον Οκτώβριο του 2016 κάνει μαθήματα με τον Brand Attema στην Ολλανδία και με τον Κώστα Αυγερινό στην Ελλάδα. Είναι μόνιμο μέλος της Ορχήστρας "Φιλαρμόνια" Αθηνών.

Πρόγραμμα
J. Koetsier: Allegro maestoso / Fr. Hidas: Meditation / J. Brahms: Vier ernste Gesänge / F. Chopin / Ch. Small

Σάββατο 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΩΡΑ 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41,
106 80 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3634000

https://www.facebook.com/events/215108145722068/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου