Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

Επιτυχημένη η κοπή της πίτας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πλατείας Βικτωρίας-Αχαρνών 2018 (photos)

28/1/2018. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Γενάρη η ωραία εκδήλωση της κοπής της πίτας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πλατείας Βικτωρίας στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια». 
Δημήτρης Τοκάνης, ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. Α' Αθήνας, Ρεγγίνα Κασιµάτη
Παραβρέθηκαν, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο Νίκος Φίλης, πρώην Υπουργός Παιδείας, η Δρ. Χρυσούλα Τσίγκρη, Σχ. Σύμβουλος, ο Παναγιώτης Καρούσος, ο Βασίλης Βλάχος ηθοποιός, ο Δημήτρης Τοκάνης, η Μαρία Τοπαλιάν, η Μαρία Αδαμοπούλου, η Βασιλική Τσίπρα, η Λίνα Χρήστου, η Χριστίνα Μπεκιάρη, ο Γιούργος Κωστής, η Διαμάντω Παυλοπούλου, η Λία Μπέλλου, Ρεγγίνα Κασιµάτη, κ.α. 
Ο Γιώργος Κακούρος συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ - ΑΧΑΡΝΩΝ έκοψε την βασιλόπιτα και έδωσε το μήνυμα και τις ευχές για το νέο έτος 2018. 
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σύσσωμα βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Οι συντρόφισσες μαγείρεψαν κεφτεδάκια, τυρόπιτες, λουκάνικα γιαχνί, πιλάφι, παστίτσιο, και σαλάτες, κ.α. ενώ οι σύντροφοι έφεραν σπιτικό άσπρο και κόκκινο κρασί. 
Ηταν μια όμορφη εκδήλωση με σπιτικά φαγητά, καλό κρασί και ζωντανή μουσική από τον Αδριανό Παγορόπουλο στο μπουζούκι τους συνεργάτες του που ερμήνευσαν υπέροχα τραγούδιαΣτο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των λαχνών με πολλά δώρα.
 
Δρ. Χρυσούλα Τσίγκρη, Βασίλης Βλάχος, Δημήτρης Τοκάνης
Νίκος Φίλης, πρώην Υπουργός Παιδείας, Παναγιώτης Καρούσος, Δρ. Χρυσούλα Τσίγκρη 
ΣΥΡΙΖΑ O.M ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ-ΑΧΑΡΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου