Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Conferinta RePatriot - Atena

Vino la Conferința RePatriot și alătură-te antreprenorilor români de succes din România și Grecia. Vom discuta despre cum să valorifici oportunitățile de afaceri de acasă și vei descoperii dacă te poți întoarce ca antreprenor. Evenimentul va avea loc vineri, pe 24 iunie, de la ora 18:00, la Hotel Oscar, Filadelfeias 25 & Samou, 10439 Atena, Grecia. După conferință va urma un eveniment artistic susținut de Asociația (Re)descoperă România, cu ocazia Zilei Iei Românești, și un Cocktail pentru a continua discuțiile împreună.

În cadrul evenimentului se vor expune picturile inspirate din datinile și obiceiurile românești, ale lui Gabriel Grama, un pictor român foarte cunoscut în Grecia și nu numai, și fotografiile lui Radu Buraga, care sunt în legătură directă cu portul popular, ia românească.

Conferința va reuni ca speakeri antreprenori din România și Grecia, care vor prezenta studii de caz și povești de succes, precum și modalități concrete de dezvoltare a unei afaceri în țară. Și-au anunțat participarea: Marius Bostan – Antreprenor și inițiatorul proiectului, Mirabela Miron – Avisso, Felix Pătrășcanu – FAN Courier, Mihai Dohotar – Ambasador RePatriot și antreprenor în Grecia și România, Andra Giucă – Voss Review, Lucian Neacșu – Senator Wine, Bianca Dăncilă – GripAds, Sergiu Manofu – Travel Idea, Cristi Chitu – Patiseria Tineretului și Nicuța Enache – Osteria Ciao Niki.

De ce să participi:

 Identifici resurse de dezvoltare utile
 Găsești idei și oportunități de afaceri
 Construiești relații cu diverși parteneri din România și Grecia
 Înțelegi pașii pentru înființarea și dezvoltarea unei afaceri
 Obții informații care te pot ajuta să devii antreprenor acasă

Înscrie-te până pe 15.06.2017, completând formularul din repatriot.ro/conferinta-atena.

Repatriot s-a întâlnit cu intreprinzătorii români din Norvegia în perioada 19 – 21 mai 2017, la Oslo și Bergen, în Norvegia. Vezi cum a fost aici:http://repatriot.ro/repatriot-in-norvegia/

Ne-ar face mare plăcere să te cunoaştem personal şi să își detaliem viziunea, oportunităţile şi realitatea românească pentru a crea sinergii între activitatea ta şi dezvoltarea României.

Chiar dacă între timp ACASĂ a devenit pentru tine o altă ţară, noi dorim să te reconectăm cu România, cu românii de pretutindeni şi cu toţii împreună să simţim că România este a noastră!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου