Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ ΟΠΕΡΑ «ΠΟΡΦΥΡΑ» ΣΤΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΗΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Despina and Billy Chrissochos at Players Theatre
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, θα παρευρεθεί στην παράσταση της Ελληνικής Ροκ Όπερας «Πορφύρα» στη Νέα Υόρκη.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην επιστροφή των Γλυπτών Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Αθήνα. Ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης θα δώσει χαιρετισμό, θα κάνει τις απονομές στους καλλιτέχνες, και θα απονεμηθεί στον Βασίλη Χρυσοχόο ο τίτλος του Διευθυντή Σύγχρονης Μουσικής του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με πρόταση του συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου.
«Πορφύρα» μια Ελληνική Ροκ Όπερα

Η Άννα και ο Βλαντιμήρ: «Η αγάπη που συγκλόνισε τον κόσμο»

Πρωτότυπη μουσική από τον Billy Chrissochos
Αρχικό στίχοι από τον Billy Chrissochos και ο Γιώργος Τσαλίκης
Το βιβλίο του Γιώργου Τσαλίκη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσαλίκης
Χορογράφος: Dena Stevens
Η «Πορφύρα» κάνει το ντεμπούτο της στο Broadway για τρεις ημέρες
Παρασκευή, 13 Μάη στις 8:00 μ.μ.
Σάββατο 14 του Μαΐου στις 8:00 μ.μ.
Κυριακή, 15 Μαΐου στις 14:00

Αποκλειστικά στο Players Theatre

115 MacDougal St, New York, NY 10012 (212) 475-1449
Προ-πώληση εισιτηρίων $ 35 / Στην πόρτα $ 45 / Για όλες τις ηλικίες

Μια παραγωγή από την Porphyra Corp. και το Ελληνοαμερικανικό Κέντρο των Τεχνών. Κάναμε ιστορία τον περασμένο Μάιο 2015, με την ροκ όπερα μας που είναι η πρώτη με  επιτυχές ντεμπούτο στο Carnegie Hall.
Οι επενδυτές είναι ευπρόσδεκτοι. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.Porphyrarockopera.com
Όπως μας στο Facebook: https://www.facebook.com/PorphyraBand/
Ακολουθήστε μας στο Twitter: https://twitter.com/PorphyraBand,
Εγγραφή στο YouTube κανάλι μας: https://www.youtube.com/user/PorphyraOfficial/videos
Ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/billy_chrissochos/
Αποκτήστε ένα αντίγραφο του άλμπουμ μας "Πίστη, Αγώνας, Νίκη" στην ιστοσελίδα μας ή να πάρετε την ψηφιακή σας λήψεις σε CDBaby: http://www.cdbaby.com/cd/porphyra
ρεύμα σε Reverbnation: https://www.reverbnation.com/porphyra4
Γίνετε Χορηγός στο πρόγραμμα παραστάσεως να διαφημίσετε την επιχείρησή σας!
Είναι ένα μεγάλο εργαλείο προώθησης! Για περισσότερες πληροφορίες: vchrissochos@gmail.com
Πορφύρα, μια Ελληνική ροκ όπερα κάνει το ντεμπούτο της 13-15 Μαΐου στο Θέατρο Players μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του περασμένου Μαΐου στο Carnegie Hall, «Porphyra, a Grecian Rock Opera. Anna and Vladimir: the love that ROCKED the world», και τώρα είναι επισήμως στο δρόμο του σε Off Broadway.
Η μουσική μιλάει για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες ένος ζευγαριού που η δική τους μοίρα άλλαξε την πορεία της ιστορίας. Αυτή είναι η ιστορία του Μεγάλου Πρίγκιπα Βλαδιμήρου Ρως του Κιέβου, της πρώτης ρωσικής αυτοκρατορίας, και η Πριγκίπισσα Άννα Πορφυρογέννητη της Κωνσταντινούπολης, πριγκίπισσα του Βυζαντίου, ενας πολιτιστικός φάρος της Μεσογείου κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα στη Δυτική Ευρώπη.
Με πρωτότυπη μουσική από τον Billy Chrissochos, στίχους από τον Billy Chrissochos και Γιώργο Τσαλίκη, το βιβλίο του Γιώργου Τσαλίκη, η ροκ όπερα σκηνοθετείτε από τον Γιώργο Τσαλίκη σε χορογραφίες της Dena Stevens. Η παράσταση διαρκεί για τρεις ημέρες: Παρασκευή, 13 Μάη στις 8:00 μ.μ., Σάββατο 14 Μάη στις 20:00, και την Κυριακή, 15 Μαΐου στις 14:00 αποκλειστικά στο The Players Theatre, 115 MacDougal St, Νέα Υόρκη, NY 10012. εισιτήρια προ-πώληση είναι $ 35. Στην πόρτα $ 45.
Για όλες της ηλικίες.
Απευθείας σύνδεση εισιτηρίων: https://web.ovationtix.com/ TRS / PR / 956551 Facebook προσκαλούμε: https://www.facebook.com/events/1051647251524756/ (LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK)
Επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:
www.porphyrarockopera.com Billy Chrissochos, 917-617-0597


«Πορφύρα» μια Ελληνική Ροκ Όπερα
Η Άννα και ο Vladimir: η αγάπη που συγκλόνισε τον κόσμο, στο δρόμο για το Broadway
Η ιστορία της Άννας και του Βλαντιμίρ είναι ο Ρωμαίος και Ιουλιέτα της ανατολής, η μουσική συγχωνεύει hard rock και το μελωδικό metal με ελληνική λαϊκή μουσική.
Η Πορφύρα, ροκ όπερα, βασίζεται στο συγκρότημα του Billy Chrissochos «επικό άλμπουμ Πορφύρας, "Πίστη, Αγώνας, Victory". Αν είστε fan της Trans-Siberian Orchestra, Rock of Ages και το Φάντασμα της Όπερας, στη συνέχεια, η μουσική μας είναι για σας. Είναι αφιερωμένη στο λαό της Ελλάδα, ο οποίος έχει περάσει τη σκυτάλη του πολιτισμού στον κόσμο, τώρα ζητάμε την υποστήριξη από όλους σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Είναι καιρός να θυμηθούμε εκείνους τους ήρωες και ηρωίδες που βοήθησαν να διαμορφωθεί ο κόσμος γύρω μας.
Η Πορφύρα θα ταξιδέψει το κοινό σε ένα επικό μουσικό ταξίδι από τις επιτυχίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις δόξες του Βυζαντίου. Η ηλεκτρική κιθάρα, σε χαρούμενη αρμονία με το μπουζούκι και το βιολί, τραγουδά τη ζωή των ονείρων και των φιλοδοξιών των δύο εραστών που έκαναν τη δική τους μοίρα και να αλλάξει την πορεία της ιστορίας.
Το έτος είναι 988 μ.Χ. ο αυτοκράτορας Βασίλειος Β κυβερνά το Βυζάντιο. Η βασιλεία του θα εγκαινιάσει μια δεύτερη χρυσή εποχή για την Ελλάδα. Όμως, ο εμφύλιος πόλεμος απειλεί να καταστρέψει την Κωνσταντινούπολη από μέσα. Στο βόρειο μέτωπο, ο Ρώσος Μεγάλος πρίγκιπας Βλαντιμίρ, αρχίζει την ενοποίηση των Ρως του Κιέβου. Φιλοδοξεί να επιτύχει περισσότερη δόξα, και βαδίζει προς την κατεύθυνση της βυζαντινής πρωτεύουσας της Κωνσταντινούπολης. Σε πόλεμο με τους Βουλγάρους, με εμφύλιο και άλλους εχθρούς, ο Βασίλειος αποστέλλει την αδελφή του Άννα να διαπραγματευτεί μια συνθήκη με τον Βλαντιμίρ. Ο Βλαντιμίρ επιδιώκει ανακωχή μόνο εάν παντρευτεί την Πορφυρογέννητη, όμως η πριγκίπισσα έχει γεννήθηκε με τη βασιλική πορφύρα.. Η  Άννα αρνείται να παντρευτεί έναν ειδωλολατρικό βάρβαρο. Ο Βλαντιμίρ ζειτά την πριγκίπισσα Άννα και την πόλη του χρυσού. Στέλνει τη μυθική του ισχυρή φρουρά των έξι χιλιάδων  Βαράγγων, για να βοηθήσει τον Βασίλειο στους εμφύλιους πολέμους. Το πιο σημαντικό, ο Βλαντιμίρ μετατρέπει το έθνος του με την ελληνική Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη, προκειμένου να παντρευτεί την Άννα.
Αλλά, θα μπορέσει η αγάπη να είναι αρκετά ισχυρή για να ξεπεράσει αυτό που το σπαθί η ασπίδα δεν μπορεί; Η Ελλάδα θα επιβιώσει σε αυτά τα πρωτοφανή εμπόδια; Αυτή είναι η ιστορία της Άννας και του Βλαντιμίρ. Η αγάπη που συγκλόνισε τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου