Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Open Day 2016 - Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης


OPEN DAY 2016
του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης 
Σχολή Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης διοργανώνει ένα μακρύ κυριακάτικο πρωινό με ελεύθερη είσοδο για όλους όσους αγαπάνε τη μουσική, γι’ αυτούς που σκέφτονται ίσως να σπουδάσουν μουσική, για αυτούς που θέλουν να δουν πίσω από την πόρτα του Πανεπιστημίου και να πάρουν μία γεύση της καθημερινότητάς του, να μιλήσουν με τους καθηγητές και τους φοιτητές του και, βέβαια, για όσους θέλουν να ντύσουν το πρωινό της Κυριακής τους με ζωντανές μουσικές.

Από το πρωί στις 11.00 μέχρι και τις 16.00 το απόγευμα, σε διαφορετικούς χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Εγνατία 156) παρουσιάζονται παράλληλα συναυλίες, performances, ανοικτά εργαστήρια και σεμινάρια με επίκεντρο τη μουσική δωματίου, την παραδοσιακή μουσική, την τζαζ, τη σύγχρονη και την χορωδιακή μουσική, καθώς και τη μουσική τεχνολογία. Παράλληλα και για πρώτη χρονιά θα βρίσκεται σε συνεχή δράση ένα stage που θα φιλοξενεί ανεξάρτητες δράσεις, τις οποίες θα συντονίζουν ελεύθερα οι φοιτητές του τμήματος.

Σπουδαστές και καθηγητές θα σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια για να σας καθοδηγήσουν και να σας προσφέρουν μία μοναδική μουσική και εκπαιδευτική περιήγηση! 


https://www.facebook.com/events/297386110592353/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου