Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Dirty Athens Brass Band and friends: 50 μουσικοί από άλλο πλανήτη!

Dirty Athens Brass Band and friends: 50 μουσικοί από άλλο πλανήτη!
Ένα Brass Armaggedon, με 50 «πνευστούς» μουσικούςαπό την Ελλάδα και την Γαλλία, για 2 ημέρες σε 2 διαφορετικούς χώρους! Μάλλον το event του Σαββατοκύριακου! Εσύ θα το χάσεις;
Η Dirty Athens Brass band συναντά τους συγγενείς και φίλους της από την Γαλλία Les Judas και Les Krapos για 2 live (Παρασκευή: Ορίζοντας Γεγονότων / Σάββατο: Exarcheia Round Midnight) όπου το κέφι δε θα έχει όρια!
Η έννοια του Brass Band προέρχεται από την πόλη της Νέας Ορλεάνης της Αμερικης, όπου στα τελη του 19ου αιωνα, τα μουσικά όργανα της Ευρώπης που χρησιμοποιούνταν στις στρατιωτικές μπάντες (φανφάρες) συναντήθηκαν με τους ρυθμούς και της μελωδίες που έφεραν μαζί τους οι σκλάβοι από την Αφρική.
H Dirty Athend Brass Band δημιουργήθηκε στην Αθήνα το Νοέμβρη του 2014 με αφορμή την κοινή αγάπη των μελών για τη μουσική και ειδικότερα για τον ξεχωριστό ήχο που παράγεται από το συνδυασμό πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων. Βασισμένη στα μουσικά σύνολα της Νέας Ορλεάνης και με ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιλογών, η Dirty Athens Brass Band έχει ως στόχο τη διασκέδαση και την άμεση επικοινωνία με το κοινό που προκύπτει από τη ζωντανή μουσική, με τη ζεστασιά και τις ατέλειές της.
Για δυο βραδιές, παρέα με τους φίλους τους, θα μας το αποδείξουν!!!

Σταυρούλα Πανοπούλου             debop.gr

Πα: Ορίζοντας Γεγονότων, Κεραμεικού 88, Κεραμεικός / Σά: Exarchea Round Midnight, Ανδρέα Μεταξά 30 και Θεμιστοκλέους, Εξάρχεια
23.10.2015 - 24.10.2015
Πα., Σα.: 21:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου