Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Rock to the bones: RockWave goes thunder!

Rock to the bones: RockWave goes thunder!
… και η ονομασία αυτού HEAVY METAL (ναι, με κεφαλαία!!). Οι Judas Priest οι οποίοι από πολλούς θεωρούνται οι κύριοι εκπρόσωποι του είδους προσέφεραν τόνους μουσικής ποιοτικής δυναμικής έκφρασης. Με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας και έχοντας ξεπεράσει τον εαυτό τους από άλμπουμ σε άλμπουμ, επιστρέφουν για άλλη μια φορά στο Rockwave festival να διδάξουν γιατί το εν λόγω  φεστιβάλ ονομάζεται έτσι. Ο μεγαλύτερος frontman όλων των εποχών με φωνή μεγατόνων κοντά μας λοιπόν.
Στο πλευρό τους και μαζί με τα άλλα ηχηρά ονόματα -όχι για απλά ένα ζέσταμα- το μεγαλύτερο Ελληνικό group, με συνεχείς sold out εμφανίσεις, οι Rotting Christ...
Χτυπιούνται οι μεν, χτυπιούνται και οι δε… γιατί στο Terra stage λίγο παραπέρα δίνουν party oι Prodigy. Ηλεκτρονική μουσική με χαρακτήρα και ένταση πολλών decibel. Αλλάζοντας την πορεία σε αυτό που λέγαμε μέχρι το 1990 electronic music ο Keith και η παρέα του παντρεύουν rave, electronic, hardcore-punk και τρελαίνουν το μυαλό σου. Παρέα με ονόματα όπως οι Black Rebel Motorcycle club, o John Garcia και οι Electric Litany αναμένονται μοναδικές στιγμές και σε αυτό το stage.
Το καλοκαίρι φέτος θα είναι ROCK!!!!
VIBE STAGE
JUDAS PRIEST
ROTTING CHRIST
MAPLERUN
EXARSIS
TERRA STAGE
THE PRODIGY
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB
JOHN GARCIA
ELECTRIC LITANY
Περισσότερα λόγια είναι περιττά:

 TerraVibe, Μαλακάσα
04.07.2015
€36 - 45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου