Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

H Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συμβολίζει την ψυχή της Νέας Ελλάδας της ελπίδας

H Ζωή Κωνσταντοπούλου στο συλλαλητήριο υπέρ του «Όχι» στο Σύνταγμα, είναι η ψυχή της Βουλής, είναι η ψυχή της Ελλάδας, είναι η βροντερή φωνή της αλήθειας ενός λαού που ψάχνει για δικαιοσύνη.
«Σήμερα τον λόγο έχει ο λαός καθώς έχει στα χέρια του την απόφαση για το μέλλον του, για τη μοίρα του. Ο λαός θα δικαιώσει εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν και τον υπερασπίστηκαν. Θα διαψεύσει αυτούς που τον θεματοποίησαν και τον εκβίασαν», είπε και συνέχισε : «Αυτή η ημέρα είναι ιστορική που θα τη θυμόμαστε και θα ανατρέχουμε σε αυτή με υπερηφάνεια. Οι νέες γενιές γράφουν σήμερα τη δική τους ιστορία. Ως πολίτης και ως πρόεδρος της Βουλής θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι διαδήλωσαν σε όλη την Ευρώπη υπέρ της Ελλάδας, εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη τους. Ευχαριστώ τη συνάδελφό μου Πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής και τον πρόεδρο της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης που είπαν ότι η Ευρώπη έχει ως αξία την αλληλεγγύη των λαών και υπογραμμίζουν ότι αποτελούν προδοσία του ευρωπαϊκού ιδεώδους η απομάκρυνση από τις θεμελιώδης αρχές. Αυτή είναι η Ευρώπη, όχι η Ευρώπη των τελεσιγράφων που ο λαός έχει μάθει να επιστρέφει». 
Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, δηλώσεις παρουσία Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων στο εκλογικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή (karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου