Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

AHEPA HELLAS - Hμερίδα

 


Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τη συζήτηση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook:

facebook.com/ahepa.hellas
Με αφορμή την έναρξη του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών που ξεκίνησε πρόσφατα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID – 19, η AHEPA HELLAS HJ-39 “Olympios Zeus” Katerini διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, στις 7 μ.μ. σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25.
Εισηγητές της εκδήλωσης είναι ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ. Καθηγητής Καρδιοθωρακοχειρουργικής του Α.Π.Θ. Δρ. Κυριάκος Αναστασιάδης και ο αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακολογίας-Κλινικής Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής, του Α.Π.Θ. Δρ. Γεώργιος Παπαζήσης.
Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο καρδιολόγος Δρ. Παναγιώτης Ταρενίδης, Πρόεδρος του AHEPA HELLAS HJ-39 Katerini “Olympios Zeus” και ο Δρ. Ηρακλής Τσανικίδης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και Υπεύθυνος της Κλινικής COVID στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Κυβερνήτης AHEPA HELLAS.
H ημερίδα από την AHEPA HELLAS HJ-39 “Olympios Zeus” Katerini σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου