Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων τίμησε την κα Κέλλυ Σταμουλάκη Σκηνοθέτη της Παράστασης «Ως την άκρη του ονείρου» που παρουσιάσθηκε από τον Θίασο Αβάντι με μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα του Ομίλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Πρόκειται για ένα υπέροχο θεατρικό έργο για παιδιά σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με ερμηνευτή τον Βασίλη Λέκκα πλαισιωμένο από 9 μελή θίασο. Ένα παραμύθι με πολύ χιούμορ και τρυφερότητα, περιπέτεια, εκπλήξεις και ανατροπές… «Ως την άκρη του ονείρου» με εξαιρετικές μουσικές επί σκηνής που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους. Γιατί, μια φορά ως την άκρη του Ονείρου… δεν είναι ποτέ αρκετή.»
Τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη εκπροσώπησε η κα Γεωργοβρεττάκου Σταματίνα, υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού προγράμματος «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας , της ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού» του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων παρουσία του Σκηνοθέτη και Υπεύθυνου Θεάτρου του Ομίλου κ. Μενέλαου Τζαβέλλα. Ο ίδιος στο μήνυμά του τόνισε «Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στηρίζει κάθε δράση Πολιτισμού ιδιαιτέρως εάν πρόκειται για μια τόσο αξιόλογη παράσταση με εξέχοντες συντελεστές. Βρισκόμαστε στην πόλη που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το θέατρο και έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε αυτό το δώρο που μας δόθηκε. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην στηρίξουμε μια τέτοια παράσταση που έχει αποδέκτες τα παιδιά. Μια τέτοια θεατρική παράσταση δεν ψυχαγωγεί μόνο τα παιδιά αλλά συμβάλλει στην αισθητική και γλωσσική τους ανάπτυξη, καλλιεργεί την κριτική τους σκέψη μέσα από τα ερεθίσματα και τον προβληματικό που προσφέρει. Συγχαρητήρια στην Σκηνοθέτη κα Κέλλυ Σταμουλάκη για την Σκηνοθεσία της θαυμάσιας αυτής Παράστασης καθώς και σε όλους τους συντελεστές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου