Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ο Μοτοσικλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμπάκας, στα πλαίσια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ENDURO, μετά από έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας (FIM), την Ελληνική Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (ΑΜΟΤΟΕ) και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει τον 3ο γύρο, του παγκοσμίου πρωταθλήματος ENDURO για το έτος 2014 που θα διεξαχθεί στις 9-10-11 Μαΐου 2014.
Η εκκίνηση είναι την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ο τερματισμός την Κυριακή 11 Μαΐου το απόγευμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με:

-τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του
-τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
-τον γενικό κανονισμό αγώνων Enduro της F.I.M.
- τον Περιβαλλοντολογικό κανονισμό της FIM. 
-τον τεχνικό κανονισμό αγώνων Enduro της F.I.M.
-τα πληροφοριακά δελτία που αφορούν το πρωτάθλημα.

O Μ.Α.Σ.Κ, με Πρόεδρο τον κ. Σωτήρη Πούλιο, και η πόλη της Καλαμπάκας έχει επιλεχθεί ως μία από τις οκτώ πόλεις που θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα ENDURO. Είναι τεράστια επιτυχία αλλά και ευθύνη για τον Μ.Α.Σ.Κ., την Καλαμπάκα και την Ελλάδα, η ανάληψη αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Το event θα τύχει παγκόσμιας προβολής και θα καλυφθεί από τα ξένα και ελληνικά ΜΜΕ (Euro Sport, Motors TV, SKAI κ.λ.π.)

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Υπεύθυνος προσέλκυσης νέων μελών και Χορηγών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Μανώλης Λούβαρης σε κοινή δήλωσή τους τόνισαν «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ENDURO, αποτελεί σταθμό για τους αγώνες Μοτοσικλετών σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς δίνει την ευκαιρία σε ανερχόμενους οδηγούς από όλο τον κόσμο να συναγωνιστούν και να δώσουν στους θεατές την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό αθλητικό αγώνισμα - θέαμα γεμάτο αδρεναλίνη».

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.maskclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου