Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ "ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΤΕΧΝΗ" ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΥΖΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ, ΕΧΘΕΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΪΟΥ 2014 ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ΑΘΗΝΑΙΣ" ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/5‏

Στην έκθεση παρουσιάζουν έργα τους η Γλύπτρια Χριστίνα Δουζένη και ο Εικαστικός-Βιομηχανικός Σχεδιαστής Αντώνης Καμπάκος. Οι δύο Καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες από χρόνια, εκθέτουν στον ίδιο χώρο μορφές και χρηστικά αντικείμενα που κοινό τους στοιχείο έχουν τον ανοξείδωτο χάλυβα, υλικό σκληρό με εξαιρετικά χαρακτηριστικά το οποίο γίνεται εύπλαστο, συντροφικό, φωτεινό με την κατάλληλη τεχνική επεξεργασία.
Η Χριστίνα Δουζένη , γλύπτρια με αναγνωρίσιμη παρουσία που τα τελευταία εννέα χρόνια δουλεύει και εκθέτει έργα από ανοξείδωτο χάλυβα, εκθέτει τις γλυπτές μορφές της, έργα καινούργια αλλά και παλαιότερα, που πληρούν τον χώρο γύρω τους και μας συγκινούν.
Ο Αντώνης Καμπάκος, ανήσυχο πνεύμα, ευφάνταστος σχεδιαστής και εξαιρετικά ικανός στον χειρισμό του υλικού του, δημιουργεί με φαντασία, αυστηρότητα και οργάνωση τραπέζια, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τόνισε σε δήλωσή του “Η Τέχνη της Γλυπτικής, όπως και όλες οι Τέχνες προσφέρει έμπνευση, πνοή αισιοδοξίας αλλά και προβληματισμό στο φιλότεχνο κοινό. Οι Καλλιτέχνες στην προκειμένη περίπτωση αφουγκράζονται την ζωή του σύγχρονου Έλληνα και την πλάθουν σε ένα ιδιαίτερο υλικό παρουσιάζοντας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μην χάσετε αυτή την ιδιαίτερη Έκθεση, σας περιμένουμε”.
Ώρες λειτουργίας: καθημερινές: 17:00 - 22:30
Σάββατο: 10:00 - 22:30

ΕΙΣΟΔΟΣ: 1 Κουτάκι Αλουμινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου