Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Stand up for U! 15 καλλιτέχνες σε μία παράσταση για την UNICEF και τα παιδιά

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, στις 21:00

Stand up for U!
15 καλλιτέχνες σε μία παράσταση
για την UNICEF και τα παιδιά

Βρες χρόνο να γελάς -
"αυτό είναι η μουσική της ψυχής."
Βρες χρόνο να είσαι παιδί -
"για να νιώθεις αυθεντικά ανθρώπινος".
Γιάννης Ρίτσος

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, στις 21:00, οι 11 καλύτεροι Έλληνες stand – up κωμικοί και μαζί τους νέοι χορογράφοι και μουσικοί ανεβαίνουν στη θεατρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για να υποστηρίξουν την UNICEF και το έργο που επιτελεί για τους πιο αθώους και αδύναμους πολίτες της διεθνούς κοινότητας, τα παιδιά.

Οι δεκαπέντε νέοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να προσφέρουν την τέχνη τους  για να  χαρίσουν καταρχήν το γέλιο, έπειτα το χαμόγελο και τη συγκίνηση και τελικά την ελπίδα, σαν ένα μικρό δώρο ζωής σε παιδιά του κόσμου που το χρειάζονται.

Επειδή η τέχνη και το γέλιο γεννούν χαμόγελα που να απευθύνονται σε κάθε παιδικό πρόσωπο. Σε αυτή τη διαδρομή όλοι έχουν θέση και όλοι μπορούν να συνεισφέρουν και να βάλουν ένα λιθαράκι για να αλλάξει η ζωή κάποιων παιδιών προς το καλύτερο.

Σε αυτή τη βραδιά χαράς, προσφοράς και αισιοδοξίας συμμετέχουν με τα καλύτερά τους στιγμιότυπα οι stand - up κωμικοί (αλφαβητικά): 

Διονύσης Ατζαράκης, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Δημόπουλος, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Αριστοτέλης Ρήγας, Σίλας Σεραφείμ, Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Χριστοφορίδης.
Μαζί τους, επί σκηνής, οι χορεύτριες/χορογράφοι Κατερίνα Αλεξανδράκη και Σάρα Τοσκάνο. Επιπλέον, και οι ταλαντούχοι νέοι δημιουργοί από το χώρο της μουσικής, Μάγδα Βαρούχα κι Αλέξανδρος Κούρος που θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά ζωντανά, το τραγούδι "Να μου γελάς" το οποίο έγραψαν για την UNICEF και τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια: Γιώργος Χατζηπαύλου

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων που υποστηρίζει το πρόγραμμα «Νονός της UNICEF», ενώ όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν έχουν σαν στόχο η διοργάνωση να εξελιχθεί σε θεσμό και να διοργανώνεται κάθε χρόνο, πάντα  για τα παιδιά και την UNICEF.

Το πρόγραμμα «Νονός της UNICEF», αποτελεί ένα συστηματικό, πολύτιμο πρόγραμμα που επιτρέπει τον καλύτερο προγραμματισμό των δράσεων της UNICΕF σε ζωτικής σημασίας παρεμβάσεις.

O «Νονός της UNICEF», με τη συμμετοχή του στο μηνιαίο πρόγραμμα παρέχει κάθε μέρα, όλο το χρόνο, την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, το φαγητό, τα εμβόλια, τις κουνουπιέρες ή τα άλατα ενυδάτωσης στα παιδιά που τα χρειάζονται και που η ζωή τους εξαρτάται από αυτά. Είναι ένα δώρο ζωής στα παιδιά που τους εξασφαλίζει το μέλλον τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία και την στήριξη της UNICEF
και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, στις 21:00
Stand up for U!
15 καλλιτέχνες σε μία παράσταση για την UNICEF και τα παιδιά

Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια: 150΄
Τιμή εισιτηρίων: 15€, γενική είσοδος & 10€, (έως 100 συνολικά θέσεις) μειωμένο για φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές και κατόχους κάρτας ανεργίας


Με την Ευγενική Χορηγία
των καταστημάτων παιδικής ένδυσης και υπόδησης DPAM
Γιώργος ΧατζηπαύλουΔιονύσης ΑτζαράκηςΚατερίνα Βρανά
Δημήτρης ΔημόπουλοςΒύρων ΘεοδωρόπουλοςΧρύσα Κατσαρίνη
Κωνσταντίνος ΡαβνιωτόπουλοςΑριστοτέλης ΡήγαςΣίλας Σεραφείμ
Λάμπρος ΦισφήςΔημήτρης ΧριστοφορίδηςΚατερίνα Αλεξανδράκη
Σάρα ΤοσκάνοΜάγδα Βαρούχα Αλέξανδρος Κούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου