Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Συναυλία φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Το Μουσικό Τμήμα του Ε.Μ.Π. ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό διοργανώνοντας μια μεγάλη συναυλία των σπουδαστών του, με τις τάξεις του πιάνου, του σαξοφώνου και του βιολιού, ερμηνεύοντας κλασικά και σύγχρονα μουσικά έργα, έργα ελλήνων συνθετών, αλλά και σκοπούς από το ρεπερτόριο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019.
Ώρα έναρξης: 19:00 (λήξη: 21:15).
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πατησίων 42, Κτίριο Αβέρωφ, αίθουσα Λ. Καυταντζόγλου (Πρόσβαση από την πύλη Στουρνάρη).

Είσοδος ελεύθερη / Διοργάνωση: Μουσικό τμήμα ΕΜΠ

Από την τάξη του βιολιού (Υπεύθυνος καθηγητής Γιάννης Ζαρίας), συμμετέχουν οι φοιτητές: Κωνσταντίνος Χασάπης, Σοφία Ζαφειρίου, Κατερίνα Νικολιδάκη, Χριστίνα Δεμιρόγλου, Ναταλία Μπαρτζώκα, Θανάσης Λιανέας, Julie Céline Alexia, Λητώ Φλωράκη, Ασάνη Λιαπή, Κοσμάς Βασιλάτος.

Η ορχήστρα βιολιών του μουσικού τμήματος θα παρουσιάσει σκοπούς από το ρεπερτόριο της παραδοσιακής μουσικής (καλαματιανά, συρτά, μπάλους, ζεϊμπέκικα, κ.ά.), από διάφορες περιοχές του ελλαδικού χώρου και των Βαλκανίων.

Από την τάξη του πιάνου (Υπεύθυνη καθηγήτρια, Ελευθερία Ναθαναήλ & Ελισάβετ Τσατσάκη) συμμετέχουν οι φοιτητές: Γιάννης Ζάρρας, Δημήτρης Γερακίνης, Ελένη Κούβα, Έλσα Σιάννου, Σήλια Καλιακουδα, Γιάννης Βαγιοπουλος, Θεοχάρη Γεωργούλια. Συμμετοχή στα σαξόφωνα Μπακογιάννη Αγάπη, Κυριακόπουλος Αντώνης. 


 https://www.facebook.com/events/780662449066073/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου