Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Blaricum Music Festival KerstConSnert 2019 - 12 en 13 december 2019

Beste Muziekvrienden,

Na de succesvolle zomer-editie van het Blaricum Music Festival leek het mij leuk om zeer informele Kerstconcerten te organiseren, natuurlijk aangekleed met een hapje en een drankje.
De concerten vinden plaats in de schitterende (warme) Dorpskerk maar de catering is in de frisse buitenlucht. Warme kleding is dus aanbevolen! En als je hartje winter cateringing buiten plaats laat vinden, wat is er dan lekkerder dan een kom goedgevulde snert met roggebrood en spek met hierbij een (glüh)wijntje of warme chocolademelk? De combinatie kerst, concert en snert leidde tot de ludiek bedoelde titel KerstConSnert. 
Op donderdag 12 december spelen de internationale topmusici Sascha Maisky (viool), Lyda Chen Argerich (altviool), Aleksandr Khramouchin (cello) samen met een heuse ‘mystery guest’ lichte en sfeervolle strijkkwartetmuziek van o.a. Mozart, Schubert, Rachmaninov en Borodin. Op vrijdag 13 december speelt de Duitse cellist Benedict Kloeckner een aantal prachtige solosuites van Bach (die hij net met groot succes in Berlijn heeft uitgevoerd en nu in Washington en New York ten gehore brengt).
Voor een KerstConSnert geldt een ‘all in’ prijs van € 49,50 per persoon (plus € 2,50 servicekosten per gehele boeking).
Koop snel uw kaarten want er zijn voor deze feestelijke KerstConSnerten slechts 200 plaatsen per avond beschikbaar!
Ik zie u graag op 12 en/of 13 december!
Met een warme Blaricumse groet,
Peter Santa, directeur
Blaricum Music Festival



INFO & TICKETS donderdag 12 december

INFO & TICKETS vrijdag 13 december


Blaricum Music Festival BV
Postbus 71 | 1260 AB Blaricum | Nederland | T +31 (0)35-2031967 | info@blaricumfestival.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου