Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Blaricum Music Festival Kerstconsnert 2019

Beste Muziekvrienden,

Na de succesvolle zomer-editie van het Blaricum Music Festival leek het mij leuk om een zeer informeel Kerstconcert te organiseren, natuurlijk aangekleed met een hapje en een drankje.

Het concert vindt plaats in de schitterende (warme) Dorpskerk maar de catering is in de frisse buitenlucht. Warme kleding is dus aanbevolen! En als je hartje winter cateringing buiten plaats laat vinden, wat is er dan lekkerder dan een kom goedgevulde snert met roggebrood en spek met hierbij een (glüh)wijntje of warme chocolademelk? De combinatie kerst, concert en snert leidde tot de ludiek bedoelde titel Kerstconsnert.

Wij zijn erg blij met de medewerking van internationale topmusci als Sascha Maisky (viool), Lyda Chen Argerich (altviool) en Aleksandr Khramouchin (cello). Zij spelen – samen met een heuse ‘Mystery Guest’ (wie zou dat zijn?) – vrolijke en sfeervolle kwartetmuziek van o.a. Mozart, Schubert, Rachmaninov en Borodin.

Mocht u de 12e verhinderd zijn en tóch graag een Kerstconsnert willen bijwonen, dan is er de mogelijkheid om deze op vrijdag 13 december te organiseren. De opzet zou dan gelijk zijn aan die van de 12e maar het muzikale programma zou dan worden verzorgd door de Duitse cellist Benedict Kloeckner. Hij zou een aantal van Bach's prachtige suites voor cello solo spelen (dit heeft hij recentelijk met groot succes in Berlijn gedaan en hij speelt ze momenteel in New York). Mocht u willen dat we dit concert organiseren dan kunt u - vóór woensdag 27 november via info@blaricumfestival.com - aangeven met hoeveel mensen u zou willen komen. Bij voldoende belangstelling laten we ook dit tweede Kerstconsnert doorgaan.

Voor de gehele avond geldt een ‘all in’ prijs van € 49,50 per persoon
(plus € 2,50 servicekosten per gehele boeking).

Koop snel uw kaarten want er zijn voor dit feestelijke Kerstconsnert slechts 200 plaatsen beschikbaar!
Ik zie u graag op 12 (en/of eventueel 13) december!

Met een warme Blaricumse groet,
Peter Santa, directeur
Blaricum Music Festival


INFO & TICKETS



Blaricum Music Festival BV
Postbus 71 | 1260 AB Blaricum | Nederland | T +31 (0)35-2031967 | info@blaricumfestival.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου