Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Big Data & Advanced Analytics by Intracom Telecom

Η EESTEC LC Athens σε συνεργασία με την Intracom Telecom διοργανώνει το δωρεάν διήμερο Hard Skills Workshop με θέμα “Big Data & Advanced Analytics” στις 17 και 18 Δεκεμβρίου στο Κτίριο Υπολογιστών του Ε.Μ.Π.

Ως Big Data καλείται ο μεγάλος όγκος δεδομένων που αναλύονται καθημερινά για να προκύψουν χρήσιμες πληροφορίες. Διανύοντας τον 21ο αιώνα, κατά πολλούς ο αιώνας των δεδομένων, αναπτύχθηκαν προηγμένες μεθοδολογίες και νέοι αλγόριθμοι επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων με σκοπό την βέλτιστη αξιοποίηση τους στην λήψη αποφάσεων. Στο Workshop έμπειροι Data Scientist θα μιλήσουν για τις Αρχές των Big Data Analytics και στην συνέχεια θα ακολουθήσει hands-on εφαρμογή την πρώτη μέρα ενώ την επόμενη θα αναλύσουν μερικά real case studies όπως hands-on εφαρμογή σε Banking Industry.

Η Intracom-Telecom αποτελεί ένα διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Απασχολεί περισσότερους από 1,700 εργαζόμενους διεθνώς και λειτουργεί στην Παιανία άρτια εξοπλισμένα και σύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια για την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προηγμένων τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.

Για την παρακολούθηση του Workshop κρίνεται απαραίτητη η κατοχή προσωπικού Laptop καθώς καθώς και η γνώση Python, SQL, Basic Knowledge of Big Data Principles, Basic Knowledge of Hadoop, Distributed Programming Principles.

Αριθμός Συμμετεχόντων: 40 - 45 άτομα

Διεκδίκησε την θέση σου συμπληρώνοντας την φόρμα.
https://forms.gle/wDnDL3HjFEyefQ6k7


 https://www.facebook.com/events/736641223496781/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου