Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή για τη λήξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Action Art και την IDEC, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη.
Μέλη, μαθητές και φίλοι του Ομίλου που παρευρέθησαν στη γιορτή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα στο οποίο οι μαθητές διαφόρων σεμιναρίων παρουσίασαν όσα έμαθαν μέσα στη χρονιά.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την παρουσίαση χορών λάτιν και τάνγκο και την καθηγήτρια κυρία Άννα Βασιλειάδου. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η επίδειξη μόδας των μαθητών κοπτικής ραπτικής, όπου γεμάτοι ενθουσιασμό παρουσίασαν πάνω από 50 ενδύματα καθημερινά και βραδινά που σχεδίασαν και έραψαν μέσα στη χρονιά, με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κυρίας Κωνσταντίνας Μικελάτου. Στη συνέχεια απολαύσαμε πρόγραμμα ανατολίτικου χορού που δίδασκε η καθηγήτρια κυρία Φωτεινή Γκαντάλα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το τμήμα παραδοσιακών χορών και ριζίτικου τραγουδιού και τους καθηγητές κυρία Ελένη Γιακουμάκη και Ευτύχη Μουζουράκη όπου ξεσήκωσαν την αίθουσα με τους χορούς και τα τραγούδια που είχαν άρωμα Ελλάδας.
Ωστόσο παρουσιάστηκε και ένα πολύ ενδιαφέρον ευρωπαϊκό πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών από την εταιρεία IDEC και την Πρόεδρο κυρία Σοφία Σπηλιοτοπούλου.
Στο τέλος της βραδιάς όλοι οι μαθητές των εκπαιδευτικών προγραμμάτων παρέλαβαν τις βεβαιώσεις για τα σεμινάρια ξένων γλωσσών που παρακολούθησαν μέσα στη χρονιά, από τους καθηγητές τους και τον Πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art κο Ιωάννη Μαρωνίτη.
Μέσα στη χρονιά, πραγματοποιήθηκαν στον Όμιλο εκπαιδευτικά σεμινάρια Αγγλικών από τους καθηγητές Λευτέρη Νικολαίδη και Στέλλα Πάνου, Ισπανικών από τις καθηγήτριες Αγγελική Παντάλου, Ράνια Οικονόμου και Antonio Prounes, Γαλλικών από τον Antonio Prounes, Γερμανικών από την Νίκη Αντζέμογλου, Τούρκικων από την καθηγήτρια Ηλέκτρα Καλογήρου, Ιταλικών από την καθηγήτρια Βένια Μύταρη και Κινέζικων από την καθηγήτρια Ελένη Ταφέκη.
Το παρόν στη μεγάλη αυτή γιορτή έδωσαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Εύη Καρακώστα, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κύριος Ιωάννης Σαρίδης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη κος Γεώργιος Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη κύριος Δημοσθένης Σταματάτος και ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου κύριος Γιώργος Βαθιώτης.
Μεγάλος υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν οι σχολές ομορφιάς Data-Type με Πρόεδρο την κυρία Ευγενία Μπαρμπαγιάννη που φρόντισαν να επιμεληθούν το χτένισμα αλλά και το μακιγιάζ όλων των μαθητών και καθηγητών παραδοσιακών χορών, κοπτικής ραπτικής και λάτιν-τάνγκο.
Την αίθουσα κοσμούσε έκθεση ζωγραφικής με έργα εικαστικών μελών του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων την οποία επιμελήθηκε ο κύριος Στυλιανός Μαρούλης.
Τέλος, να ενημερώσουμε πως έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχών για το νέο εκπαιδευτικό έτος για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια με την προσθήκη εκμάθησης Δανέζικων και Νορβηγικών. Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή είτε μέσω του site μαςwww.unescopireas.grείτε στέλνοντας mail στο unescop@otenet.gr,είτε συμπληρώνοντας αίτηση στα γραφεία μας Πέτρου Ράλλη 210 στη Νίκαια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου