Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ετήσιο Δείπνο Θεολογικής Ακαδημίας στο Montreal

Με πολλή επιτυχία έγινε και εφέτος το ετήσιο δείπνο για την Θεολογική μας Ακαδημία στο Palace Reception Hall στο Montreal, το οποίο ως γνωστό προσφέρεται δωρεάν από τον ιδιοκτήτη Ν. Τσατά και τους συνεταίρους του. Υπεύθυνοι για την οργάνωσή του ήσαν ο π. Δ. Αντωνόπουλος, ο π. Π. Παυλάκος και η κα Μ. Αγραππίδη, B’ Αντιπρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καναδά. Συνεργάστηκαν όλοι οι ιερείς της περιοχής Montreal και τα φιλόπτωχα τμήματα.
Χαιρετισμούς απηύθυναν, η κα Μ. Αγραππίδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Laval κ. Χρήστος Καρυδόγιαννης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Laval, η κα Μ. Ντέρου, Αντιδήμαρχος Montreal, η κα Ε. Κουτσούγερα, πρόεδρος της Φιλοπτώχου Καναδά, ο Εξοχ. Πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά κ. Γ. Μαρκαντωνάτος και ο Μητροπολίτης Σωτήριος.
Στο δείπνο παρεκάθησαν περισσότερα από 550 άτομα.  Τα έσοδα του δείπνου θα διατεθούν για την Ορθόδοξη Θεολογική Ακαδημία, αλλά ένα σεβαστό ποσό θα δοθεί στο νοσοκομείο Παίδων “St. Justine”.
Ολοι οι ομιλητές, μίλησαν με ενθουσιασμό για το έργο της Θεολογικής μας Ακαδημίας, της Ιεράς μας Μητρόπολης και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας.
Ο Μητροπολίτης Σωτήριος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στο έργο της Θεολογικής Ακαδημίας, αλλά και στα προγράμματα της Ιεράς μας Μητρόπολης.
Το όλο βραδινό ήταν υπέροχο και οι παρευρεθέντες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι. Ηταν όντως μια οικογενειακή ατμόσφαιρα με πολλή ευλογία του Θεού.
Εκφράζονται προς όλους θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες!
  Το δείπνο θα γίνει πάλι στην ίδια αίθουσα, προσφορά των ιδιοκτητών του Palace Reception Halls, την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου του 2015.

Από το Γραφείο της Ι. Μητρόπολης Τορόντο

4 Νοεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου