Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

38ο ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (1ο του 7ου κύκλου)

 


38ο ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (1ο του 7ου κύκλου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 05:00-06:30 μ.μ.
«Μαθαίνω Αρχαία Ελληνικά και για τα Παχνίδια στην Αρχαιότητα»
Για παιδιά άνω των 4 ετών
Το Μυθολογικό Εργαστήρι για Παιδιά ξεκινά για 7η χρονιά το ταξίδι του στην Γνώση και στην Περιπέτεια. Μόνο που αυτήν τη χρονιά θα είναι ένα διαφορετικό ταξίδι, μέσω διαδικτύου (skype).
Με συνοδοιπόρους την δρ Ουρανία Τουτουντζή, διδάκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου και συγγραφέα φιλοσοφικών, λογοτεχνικών και εκπαιδευτικών βιβλίων και την Έλενα Πετρή (Web Designer & Developer) Επικεφαλής του Μυθολογικού Εργαστηρίου για Παιδιά, θα διδαχθούμε Αρχαία Ελληνικά με ευχάριστο τρόπο μέσα από το παιχνίδι.
Θα μάθουμε τι Παιχνίδια έπαιζαν τα παιδιά στην Αρχαία Ελλάδα, πριν από 3.000 χρόνια και με ποια έχουν αντικατασταθεί σήμερα από την φιλόλογο Αιμιλία Ματθέ και την κοινωνιολόγο Σοφία Βλαχούλη.
Επίσης, θα φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά τα Παίγνια του Θεού Διονύσου αλλά και άλλα παιχνίδια από πηλό όπως αθύρματα και πλαγγόνες.
Δηλώστε την συμμετοχή σας, για να σας στείλουμε το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό για την παρακολούθηση του μαθήματος καθώς και τον σύνδεσμο της παρουσίασης.
Επικοινωνία στο e-mail: aitnaios@ysee.gr αναφέροντας το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείται στο skype καθώς και το όνομα του παιδιού που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά στο 6945 223787
Συμμετοχή Δωρεάν
Το Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά αποτελεί Εκπαιδευτικό Βραχίονα του ΥΣΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου