Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΤΡΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΤΡΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
Υπό την αιγίδα του δήμου Ναυπλιέων, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο πλαίσιο των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων του σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Μόσχας “Unity” διοργανώνει εκδηλώσεις με 3 εξαιρετικά μαθητικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από την Ρωσία την Τετάρτη 9 Ιουλίου και ώρα 21:00 στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εξαιρετικό θέαμα από τα πολυμελή Ρωσικά Παιδικά Μπαλέτα. Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν το Παιδικό Παραδοσιακό Χορευτικό Συγκρότημα “KALINKA”, το Παιδικό Χορευτικό Συγκρότημα Σύγχρονου και Κλασσικού Χορού “ROSINKA” καθώς και η Παιδική Σχολή Χορού από την πόλη Michurinsk. Υπεύθυνος για τον συντονισμό των Συγκροτημάτων είναι ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Μόσχας “Unity” κ. Sergei Gogolev.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρο για την προσφορά του στον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο. Ioannis Maronitis Ναύπλιο - Πλατεία Συντάγματος.

Ioannis Maronitis
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου