Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 τίμησε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης

Την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 τίμησε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης με εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδιαίτερα φιλόξενου Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Δήμου Ηλιούπολης.Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου πλήθος κόσμου παρακολούθησε την συγκινητική μουσικοχορευτική παράσταση "Μας χωρίζει ο πόλεμος" (Αφιέρωμα στο ΕΠΟΣ του '40), της Σχολής Χορού "ΧΟΡΟΑΚΤΙΣ". Μια μουσικοχορευτική παράσταση σε 3 πράξεις (Γερμανία 1932, Γαλλία 1940, Ελλάδα 1940-44) με τραγούδια και ντοκουμέντα της εποχής του '40. "ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ & ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ".
Σενάριο, σκηνοθεσία, χορογραφίες: Αλίκη Μαυροειδή
Μουσική επιμέλεια, τεχνική υποστήριξη: Μίνως Κωστάκης.
Τραγούδι: Κώστας Τηγάνης
Χορευτές: 30 μέλη της Ομάδας Χορού Χοροακτίς.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης.
Την αίθουσα κοσμούσαν έργα των εικαστικών μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με θέμα την επέτειο του ΟΧΙ.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου