Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Αφροδίτη - Αναζήτηση της Ομορφιάς στην Αρχαιότητα

Ελάτε μαζί μας σε μια από της πιο ιδιαίτερες Δράσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Be a Greek! Ένα αξέχαστο ταξίδι στον χρόνο, προς αναζήτηση της Ομορφιάς από την αρχαιότητα ως σήμερα, ανάμεσα στα ομορφότερα εκθέματα του Εθνικού Αρχαιολογικού μας Μουσείου!

Η συνεχής προσπάθεια ανάδειξης της ομορφιάς είναι, αδιαμφισβήτητα, έντονο χαρακτηριστικό των Ελλήνων από τα βάθη των αιώνων. Κατά τη διάρκεια της δίωρης ξενάγησής μας θα αναλύσουμε όλα εκείνα τα ιδιαίτερα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για να ακολουθήσουμε τις επιταγές της Αφροδίτης για φιλοκαλία, ώστε να τονιστεί η επιθυμητή πλευρά της ανθρώπινης φύσης, να εκφράσουμε τις αισθητικές μας προτιμήσεις και τελικά να αναδείξουμε το ωραίο, επηρεάζοντας τις αντιλήψεις ολόκληρης της ανθρωπότητας για χιλιάδες χρόνια ως και τις μέρες μας!

Κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτές τις αξέχαστες στιγμές που θα ζήσουμε ανάμεσα σε μερικά από τα ομορφότερα εκθέματα στον κόσμο!

Απολαύστε αυτή τη μοναδική Ξενάγηση με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο η Be a Greek σας προσφέρει:

• Αξεπέραστη ποιότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών
• Θεματική προσέγγιση στην ξενάγηση
• Μικρά γκρουπ μέχρι 30 άτομα
• Κορυφαίοι επαγγελματίες Διπλωματούχοι Ξεναγοί

Σημαντικές Πληροφορίες

• Ημερομηνία Ξενάγησης: Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018
• Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 12:00 και 17:00
• Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου
• Κόστος Ξενάγησης: 12€/άτομο

• Σημείο Συνάντησης: Κεντρική Αίθουσα, στην είσοδο του Μουσείου
• Για να λάβετε μέρος στη Δράση μας είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Όπως πάντα, δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης και πληρωμής θέσεων την ημέρα της ξενάγησης.
• Η είσοδος στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο την ημέρα της Ξενάγησης είναι δωρεάν. Παρόλ’αυτά, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μουσείου και να είναι στο σημείο συνάντησης με αυτό τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της Ξενάγησης, αφού χωρίς αυτό δεν είναι δυνατή η είσοδος στο Μουσείο
• Η Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από Διπλωματούχο Ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek

* Σας ενημερώνουμε πως η συγκεκριμένη Δράση μας δεν ενδείκνυται για παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για ενήλικες και το ύφος αλλά και η διάρκειά της είναι τέτοια που καθιστούν την παρακολούθησή της από τους μικρούς μας φίλους κουραστική. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της Ξενάγησης, τα παιδιά που θα λαμβάνουν μέρος θα βρίσκονται υπό την εποπτεία αποκλειστικά των Συνοδών τους. Παρακαλούνται οι κκ. Συνοδοί όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της Ξενάγησης καθ'όλη τη διάρκειά της και τα παιδιά να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων. Παρακαλούμε όπως προβείτε στην κράτησή σας το συντομότερο δυνατόν, αφού όπως συμβαίνει πάντα στις Δράσεις μας, τα διαθέσιμα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν.

National Archaeological Museum, Athens

https://www.facebook.com/events/307352460075525/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου