Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

"ΕΝΑ ΜΥΘΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..." ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙPΑΙΩΣ ΚΑΙ NΗΣΩN‏

"ΕΝΑ ΜΥΘΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..." ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙPΑΙΩΣ ΚΑΙ NΗΣΩN

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
"Ένα μύθο θα σας πω... - Μία μουσική παράσταση εμπνευσμένη από το έργο του Μάνου Χατζιδάκι"
Με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου 
& την φιλική συμμετοχή της σοπράνο Τζίνας Φωτεινοπούλου
Οι συνθέσεις και τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, ενός από τους κορυφαίους μουσικοσυνθέτες της χώρας μας, λειτούργησαν ως πηγαίος κώδικας για τον Τενόρο Μαυρίκιο Μαυρικίου, με αποτέλεσμα την διοργάνωση της μουσικής παράστασης με τίτλο "Ένα μύθο θα σας πω... - Μία μουσική παράσταση εμπνευσμένη από το έργο του Μάνου Χατζιδάκι" θα παρουσιασθεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 9 στην γραφική αυλή του σημείου πολιτισμού Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Αθήνα - Μετρό Κεραμεικός).
“Όταν ένας δημιουργός με την τέχνη του, καταφέρνει να ενώνει το χάσμα των γενεών, να ανοίγει διαύλους επικοινωνίας και να γεννάει συναισθήματα μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και να εμπνέει τους μεταγενέστερους καλλιτέχνες με το έργο του, τότε όσα χρόνια και να περάσουν, η προσωπική του σφραγίδα και τα ίχνη του παραμένουν ανεξίτηλα” τόνισε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.
Την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Μενέλαος Τζαβέλλας και την ενδυματολογική επιμέλεια υπογράφει η Ελένη Καραμέρου.
Με συνοδοιπόρο την σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου, ο Μαυρίκος Μαυρικίου παίζοντας πιάνο και ακορντεόν, εμπνέεται, ενορχηστρώνει και ερμηνεύει αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, και καταθέτει την δική του μουσική ταυτότητα, σε μια παράσταση ταξίδι στο πάζλ των συναισθημάτων μας.
Η ζωντανή ορχήστρα που πλαισιώνει τους καλλιτέχνες, με πιάνο, κιθάρα, βιολί, φλάουτο, μαντολίνο, μπουζούκι, μπάσο, κρουστά, θα είναι συνταξιδιώτες σε αυτή την μουσική βραδιά.
Μουσικοί: Δήμος Παπαρούπας, Ιάσονας Μαυρογεωργός, Πολυξένη Μιγγούλη, Ιωάννα Ζιώγα, Παύλος Χαραλάμπους, Βασίλης Πλαγιανός, Κωνσταντίνος Αθανασίου. 
Ερμηνεία – Ενορχήστρωση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Φιλική Συμμετοχή : Η σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου
Σκηνοθετική επιμέλεια: Μενέλαος Τζαβέλλας
Ενδυματολογική επιμέλεια:  Ελένη Καραμέρου
Επιμέλεια ήχου και φωτισμών: Παναγιώτης Γιαννέλος / Audio Theasis
Φώτα σκηνής: Γιάννης Φώτης
Graphic Designer: Κυριάκος Ιωάννου
Video manager: Ioanni Peikidis
Φωτογραφίες: Ηλίας Γεωργουλέας
Οργάνωση παραγωγής: Μαυρίκιος Μαυρικίου - Παύλος Χριστοδούλου
Τοποθεσία: Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ, Ιερά Οδός 44, Αθήνα (Μετρό Κεραμεικός)
Ημερομηνία: Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, ώρα 21.00
Διάρκεια παράστασης : 2 ώρες
* Ισχύει ειδική έκπτωση για τα μέλη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Ημέρες και ώρες Ταμείου Θεάτρου:
Καθημερινά από τις 4 μ.μ.   
Τηλέφωνο Ταμείου: 210 3412313
Ευχαριστούμε την κα. Αλίκη Δανάλη για την προβολή/επικοινωνία της παράστασης
Ευχαριστούμε τους Υποστηρικτές και τους Χορηγούς Επικοινωνίας
Υποστηρικτές :  AUDIO THEASIS, SKARLINE Διαφημιστική, FIVE Shoes
Χορηγοί Επικοινωνίας:
ΑΘΗΝΑ 9,84, M-WORDRADIO.GR, MYMUSICWALL.COM, CITYWAY.GR, ZOUGLA.GR, VIPNEWS.GR, ARTISTOOK.GR, BORO.GR, AVECNEWS.GR, THESOUT.GR, IDEESMAG.GR, CTVMAG.GR
Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1 Νίκαια
2104967757, 2104944564, 2104132273, 2104179797
www.unescopireas.gr - unescop@otenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου