Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ… ΕΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩN» ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ‏

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ… ΕΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩN»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ… ΕΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Παρουσίαση του Μυθιστορήματος της Κυριακής Αλεξοπούλου «Άγγελέ μου... ένα φτερούγισμα στον κόσμο των ναρκωτικών», των Εκδόσεων «Ίχνος», από τον Όμιλο για την για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS, όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, επί της οδού Πειραιώς 73 στον Κεραμεικό.

«Πρόκειται για ένα Βιβλίο που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και βιώματα ζωής. Γράφτηκε για όλους αυτούς που πάλεψαν και παλεύουν ακόμα να βγουν από το δύσκολο δρόμο των ναρκωτικών, να καταλάβουν ότι αξίζει να ζει ο άνθρωπος με όλες τις δυσκολίες και να αγωνίζεται....», τόνισε η Συγγραφέας κ. Κυριακή Αλεξοπούλου, ενώ ο Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας για να σωθεί κάποιος από τον εθισμό του στα Ναρκωτικά, είναι ο μεγαλύτερος και πιο επώδυνος, που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του».

Χαιρετισμό στην Παρουσίαση απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο οποίος και τόνισε σε δήλωσή του: «Μέσα από το βιβλίο «Άγγελέ μου...ένα φτερούγισμα στον κόσμο των ναρκωτικών» ο αναγνώστης αποκομίζει ένα μήνυμα, εκείνο της αξίας της ζωής».

Ακολούθως, ο Γενικός Διευθυντής των Εκδόσεων «Ίχνος» κ. Ευάγγελος Μουρίκης κάλεσε τους ακροατές να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους γύρω από την μάστιγα των Ναρκωτικών, να τοποθετηθούν επί του θέματος, εκφράζοντας την άποψή τους σχετικά με το ποια είναι τα πραγματικά αίτια, εξ αιτίας των οποίων ένας άνθρωπος ακολουθεί αυτό το σκοτεινό δρόμο, καθώς και να προτείνουν πιθανές λύσεις για το μείζον αυτό πρόβλημα.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού ICOMOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου