Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Οι άνθρωποι της τέχνης και της μουσικής τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση,"Ένα μύθο θα σας πω... -,Μία μουσική παράσταση εμπνευσμένη από το έργο του Μάνου Χατζιδάκι"‏


           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι άνθρωποι της τέχνης και της μουσικής τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση 
"Ένα μύθο θα σας πω... - 
Μία μουσική παράσταση εμπνευσμένη από το έργο του Μάνου Χατζιδάκι"
με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου 
& την φιλική συμμετοχή της σοπράνο Τζίνας Φωτεινοπούλου
 Την Κυριακή 15 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Χυτήριου, η μουσική είχε γιορτή. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου καταθέτοντας την δική του μουσική ταυτότητα, με την φιλική συμμετοχή της σοπράνο Τζίνας Φωτεινοπούλου, ταξίδεψαν τους θεατές στην κατάμεστη αυλή του Χυτήριου, με αγαπημένα ακούσματα του μεγάλου μας δημιουργού Μάνου Χατζιδάκι.
Η Μελίνα Ασλανίδου, η Τζούλι Μασίνο, η Ελένη Φιλίνη, η σκηνοθέτης Κέλλυ Σταμουλάκη, ο Σπύρος Θεοδόσης, ο Δρ Γεώργιος Κακαβάς Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου, η Στέλλα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Μιχαήλ, ο Γιάννης Γαβρίλης Καράσογλου, η ζωγράφος Ελένη Παυλοπούλου, ο Ηλίας Ακριβάκης, ο Ιωσήφ Πρωιμάκης και πολλοί άλλοι, έδωσαν το παρόν και σιγοτραγούδησαν τραγούδια λατρεμένα και αξέχαστα. Οι θεατές επώνυμοι και ανώνυμοι, καταχειροκρότησαν τους καλλιτέχνες και τους εξαίρετους μουσικούς και δεν τους άφησαν να κατεβούν από τη σκηνή παρά μόνο μετά από τρία biz και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την μουσική αυτή βραδιά.


Μουσικοί: Δήμος Παπαρούπας, Ιάσονας Μαυρογεώργος, Πολυξένη Μιγγούλη, Ιωάννα Ζιώγα, Παύλος Χαραλάμπους, Βασίλης Πλαγιανός, Κωνσταντίνος Αθανασίου.
Ιδέα & οργάνωση παραγωγής: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Εκτέλεση παραγωγής: Παύλος Χριστοδούλου
Ευχαριστούμε τους Υποστηρικτές και τους Χορηγούς Επικοινωνίας

 Υπό την Αιγίδα του


Υποστηρικτές :  



AUDIO THEASIS, SKARLINE Διαφημιστική, Miko Shop, FIVE Shoes, GLOU menstores, CHARLY Athens, Mika Κομμωτήριο
Χορηγοί Επικοινωνίας: 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ 9,84, M-WORDRADIO.GR, MYMUSICWALL.COM, CITYWAY.GR, ZOUGLA.GR, VIPNEWS.GR, ARTISTOOK.GR, BORO.GR, AVECNEWS.GR, THESOUT.GR, IDEESMAG.GR, CTVMA

Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1 Νίκαια
2104967757, 2104944564, 2104132273, 2104179797

www.unescopireas.gr  - unescop@otenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου