Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

4ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ‏

4ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 4ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΝΑΣ «Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
 Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας «Ο Καποδίστριας» διοργανώνει το 4ο Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 και ώρα 20.30 στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό στην Αίγινα.

Το πανέμορφο Νησί του Αργοσαρωνικού θα πλημμυρίσει με Παραδοσιακό Χορό και Μουσική από τα Χορευτικά Συγκροτήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «Ο Καποδίστριας», του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης, του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ασωμάτων και Κοντού, του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Αγκιστρίου, του Μορφωτικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος, του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων Βαθέος Σουβάλας, του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας καθώς και του Γεωργιανού Λαογραφικού Σωματείου μέλους του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων «Πάταρα Εμιγκραντέμπι» (Patara Emigrantebi).

« Το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών θα μας προσφέρει πλούσια αρώματα και εικόνες από την Ελληνική αλλά και όχι μόνο Παράδοση προωθώντας το μήνυμα της αξίας της διατήρησης του Πολιτιστικού μας Θησαυρού αλλά και του διαλόγου του Πολιτισμού των λαών. Σας περιμένουμε!» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1 Νίκαια
2104967757, 2104944564, 2104132273, 2104179797

www.unescopireas.gr  - unescop@otenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου