Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

«Σ’ ΑΓΑΠΩ» ΡΕΣΙΤΑΛ ΦΩΝΗΣ – ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΦΩΝΟ VIVIAN DAGLAS ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΣΠΥΡΟ ΧΟΛΕΒΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ‏

«Σ’ ΑΓΑΠΩ»
ΡΕΣΙΤΑΛ ΦΩΝΗΣ – ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΦΩΝΟ VIVIAN DAGLAS
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΣΠΥΡΟ ΧΟΛΕΒΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στα πλαίσια ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας σχετικά με τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας φιλοξενήθηκε πριν από λίγες ημέρες το Ρεσιτάλ Φωνής – Πιάνου με τίτλο «Σ’ αγαπώ» με την Υψίφωνο κα Vivian Daglas και τον Πιανίστα κ. Σπύρο Χολέβα το οποίο και διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Μικροί και μεγαλύτεροι φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγγελική φωνή της Υψίφωνου κας Vivian Daglas η οποία και ερμήνευσε μία σειρά ασμάτων μεγάλων Ελλήνων αλλά και Ιταλών Δημιουργών όπως είναι ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Nicola Piovani καθώς και ο Giovanni "Nino" Rota με την μουσική «συντροφιά» του Πιανίστα κ. Σπύρου Χολέβα.

«Δύο μόλις ημέρες μετά την άκρως επιτυχημένη της Συναυλία στην Ρώμη της Ιταλίας, η Vivian Daglas, επέστρεψε στην Ελληνική πρωτεύουσα και μας ταξιδεύει μέσα από την μοναδική της χροιά με τον Πιανίστα Σπύρο Χολέβα ο οποίος και την συνόδευσε. Οι δύο αυτοί εξαιρετικοί Καλλιτέχνες μας προσέφεραν ένα μουσικό θέαμα ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών προσιτό σε όλους, όπως οφείλει να είναι η Τέχνη. Το Ρεσιτάλ είναι αφιερωμένο στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος, Πειραιά καθώς και Κορινθίων. Ο Πολιτισμός και η Αλληλεγγύη είναι αξίες που μπορούν να είναι αλληλένδετες» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τιμώντας την κα Daglas, τον κ. Χολέβα καθώς και την Ιατρό κα Σοφία Λεπίδα Ντάγλα για την προσφορά της στον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο.

Στο Ρεσιτάλ Φωνής – Πιάνου παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. κ. Δαμασκηνός ο οποίος και εκπροσωπούσε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Νικόλαος Λιόλιος Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας, ο Πανοσιολογιότατος Πατήρ Στέφανος Εκπρόσωπος του Ιερού Ναού της Αγίας Ειρήνης, ο Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου κ. Κωνσταντίνος Καρκανιάς, ο Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Παύλος Νισλόγλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά (ΕΣΠΠΠ) Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου κ. Νίκος Σιδηρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού του Ομίλου κ. Δημήτρης Σαρρής, η Υπεύθυνη Ασφαλίστρια του Γραφείου «VIP – Μεσίτες Ασφαλίσεων» κ. Αγγελική Πιτσόλη καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου Γαλατσίου.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΛΜΟΣ

Το Ρεσιτάλ Φωνής – Πιάνου στήριξαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου