Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2014 ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ



Μ. Αλεξανδράτου, Δ. Κιουπούρογλου, Τ. Βαβάτσικος

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου. Πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή κοπή της πίτας του Εθνικού Ωδείου Παραρτήματος Ηλιούπολης στο Νέο Ωδείο της οδού Ελευθέριου Βενιζέλου 237 στην Ηλιούπολη.
Παραβρέθηκαν οι μαθητές του Ωδείου με τους γονείς τους και πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη εκδήλωση για όλους τους παρευρισκόμενους.
Η διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Παραρτήματος Ηλιουπόλεως κυρία Κατερίνα Καταρτζή έκοψε την πίτα του Ωδείου.
Επίσης πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο μουσικό πρόγραμμα. Το Πιάνο Τρίο αποτελούμενο από τους εξαίρετους μουσικούς και καθηγητές του Εθνικού Ωδείου, Δανάη Κιουπούρογλου στο φλάουτο, τον Τριαντάφυλλο Βαβάτσικο στο βιολί και την Μαίρη Αλεξανδράτου στο πιάνο ερμήνευσαν υπέροχα γνωστές μελωδίες.
Το μουσικό πρόγραμμα περιλάμβανε το Dona Nobis Pacem σε arr.Catherine ΜcMichae, το Amazing Grace σε arr.Catherine McMichae, το La vita e bella του       Nicola Piovani, και το Por una cabeza του Carlos Garden.
Η διευθύντρια του Ε. Ω. Π. Ηλιουπόλεως Κατερίνα Καταρτζή
Στο Εθνικό Ωδείο Παράτημα Ηλιούπολης διδάσκονται από έμπειρους διπλωματούχους καθηγητές: Πιάνο, βιολί, κιθάρα, κλαρινέτο, φλάουτο, κλασικό τραγούδι, Ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, κρουστά, σαξόφωνο, drums, μπουζούκι, ηλεκτρικό πιάνο, πλήκτρα, παραδοσιακά όργανα, σύγχρονο τραγούδι και Βυζαντινή μουσική. 
Έχουν διαμορφωθεί Τμήματα ομαδικά για τα σύγχρονα όργανα, το Εργαστήρι Μουσικής Πληροφορικής και Τεχνολογίας, Ανώτερα θεωρητικά, ειδικό αρμονίας, αντίστιξη, και όλα τα υποχρεωτικά θεωρητικά.
Επίσης Προετοιμασία για το τμήμα της μουσικολογίας, Τμήματα μουσικής προπαιδείας, θεατρικό παιχνίδι, και Τμήματα ολιγομελή φλογέρας.
Επίσης παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ Παιδική χορωδία, Ομαδικά Τμήματα Μαντολίνο, Κιθάρα, και Χορωδία Ενηλίκων.
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Ωδείου είναι ο Περικλής Κούκος, και ο Υπεύθυνος Σύγχρονου Τμήματος ο Γιώργος Παγιάτης.
ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Φιλελλήνων 1, Άνω Ηλιούπολη, Τηλ. 210 9967022, E-mail: info@ethnikoodeioilioupolis.gr
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "ILLIUM", Ελ. Βενιζέλου 127, Τηλ. 6932703851
http://www.ethnikoodeioilioupolis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου