Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Επιτυχημένη η προεκλογική εκδήλωση για τη Ρένα Δούρου στην Ηλιούπολη

Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κεντρικού Τομέα Αθηνών της «Δύναμης Ζωής» Γιώργος Κακούρος και Δαυίδ Καρυωτάκης.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το αμφιθέατρο του δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης για την εκδήλωση ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών που πραγματοποίησε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στην Ηλιούπολη.
Η υποψήφια περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» Ρένα Δούρου, μίλησε δυναμικά και εκτενώς για το μεγάλο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που έχει επιτελέσει η σημερινή διοίκηση της στην Περιφέρεια Αττικής, για τα μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στο αναπτυξιακό σχέδιο της Περιφέρειας Αττικής, για την υλοποίηση των βρεφονηπιακών σταθμών στο Δήμο Ζωγράφου, στη Νίκαια, και Δήμο Γαλατσίου, για την υλοποίηση του μεγάλου έργου οδοποιίας στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας, όπως και την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, με την κατασκευή οικολογικού πάρκου 220 στρεμμάτων στην παραλία Μοσχάτου, και τη δημιουργία πάρκου 35 στρεμμάτων στον χώρο που θα απελευθερωθεί από την αποκαθήλωση της υπερυψωμένης λεωφόρου Ποσειδώνος και πάνω από το αντιπλημμυρικό κανάλι Φάληρο, έργο το οποίο θα αλλάξει την Αττική. Επίσης, τόνισε το έργο κατασκευής υποθαλάσσιου αγωγού για την ύδρευση της Αίγινας, την πρόοδο σειράς έργων υποδομής – λιμενικά, οδοποιίας, αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά την Αττική, και την ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως.
Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μίλησε για την υλοποίηση των σημαντικών έργων υποδομής και κοινωνικής δράσης μέσα σε μια βροχή χειροκροτημάτων από τον κόσμο της Ηλιούπολης.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γιώργος Σόφης υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «Αριστερή Πρωτοβουλία Ηλιούπολης».
Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Δύναμης Ζωής»: ο Καρυωτάκης Δαυίδ, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρώην Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΛΜΕ Θεσπρωτίαςη Αλιμπέρτη Βίκυ, Υπάλληλος Δήμου Αθηναίων, Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, η Βασιλοπούλου Ελένη, Δημοτική Σύμβουλος Βύρωνα, Αισθητικός, η Βελονάκη Ασπασία, Αθλητικογράφος, Μέλος Δ.Σ. ΠΣΑΤ, ο Κακούρος Γιώργος, Μηχανολόγος μηχανικός - Υπάλληλος Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθήνας, ο Σκούφας Βαγγέλης, Λογιστής, μέλος των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο, Δούσης Ιάσων (Τζέισον Αντιγόνη), Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού, ο Σταυρουλάκης Μιχάλης, Λογιστής Φοροτεχνικός, Χριστάκη Μαρία, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, Ιδιωτική Υπάλληλος, κ.α.
Επίσης, παραβρέθηκαν η Ερμίνα Κυπριανίδου Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, και ο Παναγιώτης Καρούσος υποψήφιος σύμβουλος για το 6ο Διαμερισμα Αθηνων στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, Νάσου Ηλιόπουλου.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κόσμος έδειχνε η αγάπη του και την στήριξη του με κάθε τρόπο στη Ρένα Δούρου, όλοι έκαναν ουρά να της σφίξουν το χέρι, να την αγκαλιάσουν και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της.
 
 
  
 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου