Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Σεμινάριο Πιάνου με τον Θοδωρή Τζοβανάκη

Το Ωδείο μας έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τον διακεκριμένο πιανίστα και παιδαγωγό Θοδωρή Τζοβανάκη για ένα διήμερο Σεμινάριο Πιάνου.

Συμμετοχή

Υπάρχουν δύο ομάδες συμμετεχόντων, οι ενεργά συμμετέχοντες και οι ακροατές. Οι ακροατές παρακολουθούν απλά το σεμινάριο χωρίς συμμετοχή στα δρώμενα.
Οι θέσεις για τους ενεργά συμμετέχοντες είναι περιορισμένες οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο πρέπει να σταλεί η αίτηση που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας https://www.ethnikoodeio.gr/seminario-tzovanakis/ στο e-mail: info@ethnikoodeio.gr

Διάρκεια και Ωράριο Σεμιναρίου

Το Σεμινάριο Πιάνου θα είναι διήμερο και τις ημέρες Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Κόστος

Ενεργοί συμμετέχοντες: 50 €

Για Σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου μας: 10% έκπτωση

Κοινό: 10 €

Για Σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου μας: Δωρεάν

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Ωδείου Νέας Σμύρνης, στην οδό Κρήνης 20, στη Νέα Σμύρνη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του Ωδείου στα τηλέφωνα: 2109345928, 2109335481 ή μέσω e-mail στην διεύθυνση: info@ethnikoodeio.gr

Ώρες Γραμματείας: Καθημερινές 16:00 – 21:30 & Σάββατα 09:30 – 15:00

Ο Θοδωρής Τζοβανάκης σπούδασε πιάνο στην Ελλάδα με τη Δόμνα Ευνουχίδου και συνέχισε τις σπουδές του στη Γερμανία, τη Σκωτία και την Ολλανδία με υποτροφία του Ι.Κ.Υ, του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Yamaha και του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης.

Έχει βραβευτεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου.

Ως σολίστας έχει συμπράξει με ορχήστρες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, το Ισραήλ και την Ουκρανία.

Έχει πραγματοποιήσει ρεσιτάλ πιάνου σε Αθήνα, Λευκωσία, Βιέννη, Γενεύη, Βόννη, Τεργέστη, Γάνδη, Εδιμβούργο, Κολωνία, Λονδίνο, Σεντ Άντριους, Τρίπολη Λιβύης, Γλασκόβη, Νέα Υόρκη, Τελ Αβίβ, Ουτρέχτη, Χάγη, Ρότερνταμ, Άμστερνταμ, Κάιρο, Βελιγράδι και αλλού.

Σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση έχει ερμηνεύσει και έχει ηχογραφήσει έργα για σόλο πιάνο και έργα για φωνή και πιάνο των Δ. Μητρόπουλου και Α. Ριάδη. Ηχογραφήσεις του έχουν παρουσιαστεί στην κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση της Ελλάδας, της Ολλανδίας, της Μολδαβίας, του Ισραήλ, της Σερβίας και της Τσεχίας.

Είναι καθηγητής πιάνου στο Ωδείο Αθηνών.

https://www.facebook.com/events/2100233473432891/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου