Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ) - Υπογραφή σύμβασης.


Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ) - Υπογραφή σύμβασης.
Σήμερα ξεκινά η υλοποίηση ενός έργου, το οποίο αποκαθιστά την διαφάνεια και την αξιοπιστία στο Δημόσιο Τομέα, ενώ αλλάζει δομικά και τον τρόπο λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα πολίτες και επιχειρήσεις.
Ένα έργο για το οποίο οι προηγούμενες κυβερνήσεις μιλούσαν από το 2001, θα υλοποιηθεί σε δέκα μήνες - χρόνο ρεκόρ για τα διεθνή δεδομένα!
Συμβάλλουμε έτσι στη διαμόρφωση ενός υγιούς πλαισίου για την ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας, για την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας.
Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης από τον Υπουργό ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς& τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ - κοινό εκπρόσωπο του αναδοχου σχήματος, Μιχάλη Τσαμάζ, παρουσία της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη - Olga Gerovasili και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γρηγόρη Θεοδωράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου