Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος παρουσίασε τους υποψηφίους και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» στο μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019. Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ανακοίνωσης του ψηφοδέλτιου της Ανοιχτής Πόλης, στο μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθριο των Μουσών. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος παρουσίασε τους υποψηφίους και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» παρουσία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και κυβερνητικών στελεχών. Στις φωτογραφίες η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, οι υποψήφιοι διαμερισματικοί σύμβουλοι με την «Ανοιχτή Πόλη» Παναγιώτης Καρούσος και Ζέτα Γρηγοροπούλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας Δημήτρης Καρέλλας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου, οι υποψήφιοι σύμβουλοι της «Δύναμης Ζωής» Γιώργος Κακούρος, Δαυίδ Καρυωτάκης και Μαρία Χριστάκη, η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ζωγράφου Βασιλική Τρανουλίδη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, ο Ρήγας Αξελός της Ανοιχτής Πόλης, η Μαρία Τοπαλιάν της Κίνησης Κατοίκων του 6ου διαμερίσματος της Αθήνας, η Βάλια Δημοπούλου συντονίστρια της Ανοιχτής Πόλης, κ.α.
«Δεν είμαστε τουρίστες της πόλης, ευκαιριακοί επισκέπτες, πλανόδιοι της πολιτικής φιλοδοξίας και διαφημιστικά προϊόντα του οικογενειακού προγραμματισμού. Είμαστε οι άνθρωποι αυτής της πόλης και αυτή είναι η πόλη μας. Η πόλη της Αθήνας δεν εκκινεί και τελειώνει στο ιστορικό κέντρο. Το ιστορικό κέντρο, οι συνοικίες, οι γειτονιές, τα διαμερίσματα, συγκροτούν μία γοητευτική, πολλές φορές αντιφατική πόλη και στο δικό μου όραμα για την πόλη, δεν υπάρχουν γειτονιές πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Δεν υπάρχει η βιτρίνα και οι πίσω αυλές της πόλης. Δεν υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικά δικαιώματα στην πρόσβαση στον πολιτισμό, στις κοινωνικές υπηρεσίες, στα σχολεία, στον αθλητισμό» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος. Στο πρόγραμμα της «Ανοιχτής Πόλης», ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος παρουσίασε 21 έργα συνολικού κόστους 25.500.000 ευρώ και στις επτά δημοτικές κοινότητες. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου