Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της γυναίκας από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά, η γιορτή της γυναίκας από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στην αίθουσα Ιφιγένεια του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από τον πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO κ. Ιωάννη Μαρωνίτη
Ακολούθησε μουσικό αφιέρωμα στη γυναίκα από την Παιδική Χορωδία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Θεμιστοκλής, υπό τη Διεύθυνση της κυρίας Ράνιας Πρασίνου και στη συνέχεια βραβεύτηκαν σημαντικές κυρίες από διάφορους χώρους που η καθεμία έχει ξεχωρίσει στο δικό της. Εννέα ξεχωριστές κυρίες στο πρόσωπο των οποίων τιμήθηκε η Γυναίκα στον σύγχρονο κόσμο.
Αναλυτικά οι βραβέυσεις
(ακολουθείται αλφαβητική σειρά)
κα Ελένη Αντωνιάδου, Ερευνήτρια της NASA
κα Μαρίνα Βερνίκου, Ιδρύτρια CREAID - Επιχειρηματίας
κα Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Πρόεδρος του συλλόγου «ΑΛΜΑ»-Ειδική παιδαγωγός
κα Κατερίνα Διδασκάλου, Ηθοποιός
κα Σοφία Εφραίμογλου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ιδρύματος
Μείζονος Ελληνισμού-Επιχειρηματίας
κα Λίλα Κουντουριώτη, Αθλητικογράφος
κα Κέλλυ Λουφάκη, Πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο
κα Βασιλική Μιλλούση, Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής
κα Τατιάνα Στεφανίδου, Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια ΣΚΑΪ
Τη λαμπερή γιορτή παρουσίασε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.
To παρών στην εκδήλωση έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής των γραμμάτων και των τεχνών, της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπρόσωποι του τύπου, εθελοντικών και ανθρωπιστικών φορέων. Ανάμεσά τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος και απένειμε το βραβείο στην κα Βασιλική Μιλλούση, η Eλένη Σταματάκη, βουλευτής Α' Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής κο Νίκο Βούτση, η κ. Μαρία Σταυρινούδη, στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων, εκπροσωπώντας τον Αντιπροέδρο της Βουλής και Βουλευτή Α΄ Αθήνας, κο Μάριο Γεωργιάδη, η βουλευτής Β' Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, o τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας κος Γιώργος Βερνίκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο πρεσβης της Μολδαβίας Εξοχότατος Κύριος Anatol Vangheli, o πρόξενος της πρεσβείας του Πακιστάν στην Ελλάδα, κος Υawar Abbas, o κος Alexey Moroz εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα, ο διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κ. Δημήτρης Εφραίμογλου, ο δημοσιογράφος κος Νίκος Ευαγγελάτος, η κα LUCIE KULIGOVÁ, Διευθύντρια του Τσεχικού Κέντρου Αθηνών, η κα Κατερίνα Τζήκα, Αντιπρόεδρος του ΑΧΩΑ και μέλος της επιτροπής Αθλητισμός και γυναίκα της ΕΟΕ, η Πρόεδρος του Μερόπειου Φιλανθρωπικού Σωματείου κα Έλια Θανογιάννη, η κα Ελένη Κατωμελίτη, μέλος του ΔΣ του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, η κα Anahi Riquelme, μέλος του ΔΣ του Asclaye-Συνδέσμου Λατινοαμερικανών και Ισπανών στην Ελλάδα και ο κος Αναστάσιος Τρανούλης.
Την εκδήλωση στήριξαν το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Διευθυντές και τα Μέλη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
 
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου