Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Diachroniko Live 21.3 στην Ζώγια

Μια βραδιά με το μουσικό σχήμα «DIACHRONIKO»
Πέμπτη 21 Μαρτίου
Στις 21.00
@ Ζώγια

Μια βραδιά με πολλή μουσική καταφθάνει στην Ζώγια την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 21.00, με το μουσικό σχήμα «DIACHRONIKO». Το «DIACHRONIKO» γεννήθηκε μέσα από την αγάπη των μελών του για την παλιά και νέα Ελληνική και κλασική μουσική. Ξεκίνησε το 2006 εκτελώντας οργανική μουσική με δύο κιθάρες ενώ στη συνέχεια εμπλουτίστηκε με το τσέλο, το φλάουτο και τα φωνητικά. Κύριος σκοπός του είναι η ανάδειξη και προώθηση της ποιοτικής μουσικής, καθώς και η ευαισθητοποίηση του πολίτη απέναντι στα μουσικά δρώμενα μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Λίγα λόγια για το «DIACHRONIKO»

Το ‟DIACHRONIKO” αποτελείται από τους: Αδαμίδου Κωνσταντίνα (τραγούδι), Αρβανιτίδου Δέσποινα (κιθάρα), Βράνη Αγγελική (φλάουτο), Εύη Καζαντζή (τσέλο), Σίμο Σταφυλάκο (μπουζούκι - μαντολίνο), Χρήστο Βερνάρδο (κιθάρα - τραγούδι). Το πρόγραμμα της παράστασης περιλαμβάνει τραγούδια πάνω σε στίχους και μουσική του Χρήστου Βερνάρδου καθώς και γνωστά τραγούδια από το έντεχνο Ελληνικό ρεπερτόριο.

Το σχήμα έχει εμφανιστεί στη Σουηδία - Ελληνική Πολιτιστική Στέγη (Stockholm), στο σύγχρονο Μουσείο Τέχνης, Μέγαρο Μουσικής και στο Mälardalen University - τιμητική βραδιά για τον Έλληνα συγγραφέα Θοδωρή Καλλιφατίδη (Västerås), στο Βελιγράδι Σερβίας (Μουσική Ακαδημία), καθώς στα ‟Λουτρά Παράδεισος Θεσσαλονίκης”, ‟Βυζαντινό μουσείο Θεσσαλονίκης”, όπως επίσης στα Φεστιβάλ ‟Παρά θιν’αλός” και ‟Αυλαία” του Δήμου Καλαμαριάς, στο ‟Φεστιβάλ Ολύμπου” στον αρχαιολογικό χώρο Δίον του Νομού Πιερίας (Ομιλία κ. Δημήτριου Παντερμαλή), Πανσέληνος Αυγούστου 2018 (Ανάκτορο του Γαλερίου) κ.α.

«DIACHRONIKO» Live
Πέμπτη 21 Μαρτίου
«Ζώγια» / Βιβλίο,τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 11 ευρώ με ποτό / 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459

https://www.facebook.com/events/1986112798364861/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου