Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Συναυλία- αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι με τους Ηλία Λιούγκο και Έλλη Πασπαλά στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά

Συναυλία- αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι με τους Ηλία Λιούγκο και Έλλη Πασπαλά στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά
Η νέα σελήνη του Ιουλίου, την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, προετοιμάζει για καινούργιες, δυνατές εμπειρίες. Γι’ αυτό την υποδεχόμαστε, στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά, με μια ξεχωριστή συναυλία- αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι, με τον Ηλία Λιούγκο και την Έλλη Πασπαλά.
Η συναυλία με τον γενικό τίτλο «Στις αγορές του Μάνου Χατζιδάκι» πραγματοποιείται, από την Περιφέρεια Αττικής και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς & Νήσων, στο συγκεκριμένο χώρο (Χαρ. Τρικούπη 31, Πειραιάς), στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας ανάδειξης του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά και του ευρισκόμενου στον περιβάλλοντα χώρο αρχαίου θεάτρου.
Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο πρόγραμμά της την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου, με στόχο την πλήρη επαναλειτουργία του και χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους τις μελέτες, που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα έργα αποκατάστασης που είναι σε φάση εγκρίσεων και δημοπράτησης.
Παίζουν οι μουσικοί: Στέλλα Κυπραίου (κιθάρα), Στάθης Κιόσογλου (Κλαρίνο, φλάουτο), Μιλτιάδης Παπαστάμου (βιολί, μαντολίνο) και Δέσποινα Στεφανίδου (πιάνο).
Ενορχήστρωση: Στέλλα Κυπραίου.
Πληροφορίες:
Συναυλία- αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι με τον Ηλία Λιούγκο και την Έλλη Πασπαλά.
Τόπος: Αύλειος χώρος Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά
Ημερομηνία: 13/7/2018
Ώρα έναρξης: 21.00
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου