Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

[ΣΥΡΙΖΑ Βικτώρια] Ανοιχτή εκδήλωση της ΟΜ Πλ. Βικτωρίας

Τετάρτη 4/7/2018. [ΣΥΡΙΖΑ Βικτώρια] Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση της ΟΜ Πλ. Βικτωρίας, Τετάρτη 4/7/2018 στις 20.00 στη Γκαλερί ΗΩΣ, Χέυδεν 38, με θέμα την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας.
Στην εκδήλωση ήρθαν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής της Πλατείας Βικτωρίας για να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Από πλευράς Πολιτείας ήρθαν για να ακούσουν τα προβλήματα και να προτείνουν (ή να σκεφτούν και εφαρμόσουν στη συνέχεια) τρόπους επίλυσης, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σ. Γ. Μπαλάφας, ο εκπρόσωπος του Υπ. Προστασίας του Πολίτη σ. Ν. Μάρκου εκπρόσωπος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. 
Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης που θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει δηλωτικό επιτυχίας είναι το ότι ήρθε αρκετός κόσμος της περιοχής (εκτός ΣΥΡΙΖΑ) που έκφρασε ελεύθερα τη γνώμη του και φάνηκε να ικανοποιήθηκε κατ'αρχάς από τις απαντήσεις των εκπροσώπων της Πολιτείας.
Νομίζω ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις είναι αυτές που δίνουν νόημα στην ύπαρξη μιας οργάνωσης, η ανοιχτή και διαρκής επικοινωνία και συνεργασία δηλαδή με την τοπική κοινωνία. Είναι δε ενθαρρυντικό το ότι οι περισσότεροι/ες από τους παρευρεθέντες/θείσες έδειξαν να εκτιμούν  
την προσπάθεια της οργάνωσης για βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή και να αναγνωρίζουν κάποια μικρά αποτελέσματα, υπό την προϋπόθεση και πάλι ότι δεν θα περιοριστούμε σε αυτά. Χρειάζεται συνεχής και συστηματική προσπάθεια (δυσανάλογα μεγαλύτερη) για να επιτευχθεί ένα (έστω μικρό) αποτέλεσμα.
Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Γιώργος Κακούρος συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
 
[ΣΥΡΙΖΑ Βικτώρια]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου