Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Φθινοπωρινή Συνεδρίαση Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ι.Μητρόπολης Τορόντο

Τα μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου με τους δύο Γεν. Προξένους, της Ελλάδας κ. Α. Ιωαννίδη και της Κύπρου κ. Κ. Χριστοφίδη
Την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, συνεδρίασε το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Ι.Μ. Τορόντο υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Σωτηρίου. Συνήλθαν 44 μέλη του από ολόκληρο τον Καναδά. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι δύο Γεν. Πρόξενοι στο Τορόντο, της Ελλάδας κ. Α. Ιωαννίδης και της Κύπρου κ. Κ. Χριστοφίδης οι οποίοι απήθυναν και χαιρετισμό. Επίσης, έλαβαν μέρος ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος και ο Μοναχός π. Μάξιμος Κώνστας, οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη μας για την ημερίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και οι οποίοι επίσης απηύθυναν χαιρετισμό. Ο κ. Ν. Ματζιορίνης, πρόεδος της ΑΧΕΠΑ Καναδά, έλαβε μέρος στη συνεδρίαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου για πρώτη φορά, επειδή πρόσφατα εξελέγη πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Καναδά.
 
Ο Μητροπολίτης Σωτήριος προεδρεύει στη συνεδρία του Μητροπολιτικού Συμβουλίου. Από αριστερά, π. Μάξιμος Κώνστας, Μητροπολίτης Κορέας Αμβρόσιος, Μητροπολίτης Σωτήριος, Επίσκοπος Χριστοφόρος και Διάκονος Anthony Lym,  οι οποίοι δεν ήσαν στην φωτογραφία με όλους τους άλλους συνέδρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου