Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

H παρέλαση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στο Τορόντο του Καναδά 29 Μαρτίου 2015

Βιντεοσκοπημένη κάλυψη από τον δημοσιογράφο κ. Τάκη Γαλιάτσο

Τορόντο 29 Μαρτίου 2015: «Από τις καλύτερες παρελάσεις αυτής της παροικίας» 


Σήμερα Κυριακή, 29 Μαρτίου του 2015, έλαβε χώρα στο Τορόντο του Καναδά, μια από τις πλέον μεγαλειώδεις ελληνικές παρελάσεις όλων των εποχών στην ιστορία της παροικίας.

Οι δρόμοι κατάμεστοι κόσμο, παρά το δριμύ πολικό ψύχος που επικρατεί τις ημέρες αυτές σε όλο το Οντάριο (κι όχι μόνο). Παντού σημαίες και άνθρωποι όλων των ηλικιών, κάθε γενιάς, ακόμη και ξένοι που ήρθαν να θαυμάσουν τους Έλληνες που παρελαύνουν.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ελληνική Κοινότητα και τον Πρόεδρό της κ. Αν. Αρτεμάκη και στον Πρόεδρο του BIA, κ. Ντίνο Βοϊδονικόλα, για την μοναδική και άψογη καθ' όλα εκδήλωση. Το αξιόλογο έργο των Προέδρων της Κοινότητας και του Οργανισμού ΒΙΑ, άρχισε πλέον να φαίνεται καθαρά.

Ο κόσμος στηρίζει με θέρμη και με όλο του το είναι τις προσπάθειες και το έργο τους, και αυτό δεν μπορεί πλέον να το αμφισβητήσει κανένας σαλτιμπάγκος και επίδοξος διχαστής του Ελληνισμού.
Ο πόλεμος που δέχεται όλο αυτό το διάστημα το Προεδρείο της Κοινότητας και του ΒΙΑ είναι πρωτοφανής, σκόπιμος, βρώμικος και άδικος. Όμως, η αρωγή των Ελλήνων αυτής της παροικίας, δεν επέτρεψε στους πονηρούς να καταφέρουν να λυγίσουν τους δύο αυτούς Θεσμούς, θέτοντάς τους υπό την προστασία τους και θεωρώντας κάθε τι που τους αφορά, προσωπική τους υπόθεση.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες που με την παρουσία τους και το θερμό χειροκρότημά τους, έκαναν την παρέλαση αυτή τόσο μοναδική.  www.tgbnews.com Nick Rammos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου