Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Καλλιτεχνική-λογοτεχνική βραδυά «Εκεί, που η Ανατολή συναντά τη Δύση»‏

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλέσουμε στην πολυεπίπεδη καλλιτεχνική-λογοτεχνική βραδυά «Εκεί, που η Ανατολή συναντά τη Δύση»η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 στις εγκαταστάσεις της  Βιβλιοθήκης Ξένης Λογοτεχνίας (16.00-20.00),  στα πλαίσια συνεργασίας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) και του Πολιτιστικού Κέντρου του Αζερμπαϊτζάν.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης προβλέπει:
16.00 – μαθήματα καλλιτεχνίας-χαρακτικής-εργόχειρου-αγγειογραφίας με θεματική «Ο δρόμος του μεταξιού» και «Περιήγηση ανά την Ελλάδα»(κατόπιν προκαταρκτικής εγγραφής)
17.30 – Παρουσίαση της δίγλωσσης έκδοσης «Μύθοι της Αρχαίας Ελλάδας» - κοινού εγχειρήματος του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού, της εξέχουσας ελληνίστριας-φιλολόγου Ειρήνης Μπελέτσκαγια και της δημοφιλούς ζωγράφου, καλλιτέχνιδος Έλενας Σιπιτσόβα  σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο “URSS Publishing Group”.
Παρουσίαση της νουβέλας του Αζέρου συγγραφέα ANARA “Dede Korkut” , (βασισμένου σε μοτίβα αρχαίου τουρκικού έπους),  που συνοδεύεται από εικονογράφηση του διακεκριμένου καλλιτέχνη της Ε.Σ.Σ.Δ. Τ. Ναριμανμπέκοβ.
18.30 – Θεατρικό δρώμενο από το Θεατρικό Εργαστήρι του Κ.Ε.Π. με καλλιτεχνικό διευθυντή το σκηνοθέτη Γκεόργκι Τσερβίνσκι
Η βραδυά θα πλαισιωθει από έκθεση έργων ζωγραφικής της Έλενας Σιπιτσόβα «ΜΥΘΟΙ Της ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».
Για εγγραφές στα μαθήματα καλλιτεχνίας επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 8 495 212 22 49 (για παιδιά από 10 ετών και για ενήλικες)
Για περισσότερες πληροφορίες δύνασθε να απευθύνεσθε στη γραμματεία τουΚ.Ε.Π. στα τηλέφωνα 8 495 7084809/10, καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αζερμπαϊτζάν 8495 212 22 49.
Σας περιμένουμε στη διεύθυνση:
Βιβλιοθήκη Ξένης Λογοτεχνίας, Πολιτιστικό Κέντρο Αζερμπαϊτζάν, 2ος όροφος,
1, Nikoloyamskaya str., metro station “Taganskaya”, “Kitai-Gorod”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου