Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Θριαμβευτική εμφάνιση της πιανίστας Θεοδοσίας Ντόκου στο Βερολίνο

Η Θεοδοσία Ντόκου στην Φιλαρμονική του Βερολίνου
Βερολίνο 7η Μαρτίου 2015. Standing Ovation για τη μεγάλη Ελληνίδα πιανίστα Θεοδοσία Ντόκου στο Βερολίνο όπου εμφανίστηκε με την Καμεράτα του Βερολίνου.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία της διάσημης πιανίστας Θεοδοσίας Ντόκου στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής του Βερολίνου (Berliner Philharmonie), το περασμένο Σάββατο 7 Μαρτίου.
Θεοδοσία Ντόκου
Η μεγάλη Ελληνίδα πιανίστα Θεοδοσία Ντόκου εκτέλεσε δύο κοντσέρτα, το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα σε σολ μείζονα Hob. XVIII: 4 του Joseph Haydn, και το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα σε λα ελάσσονα του Felix Mendelssohn.
Η Θεοδοσία Ντόκου ερμήνευσε εξαιρετικά και με άψογη μουσικότητα τα κοντσέρτα ενθουσιάζοντας το δύσκολο και απαιτητικό βερολινέζικο ακροατήριο.
Η τεχνική της άρτια στα χνάρια της διάσημης μέντορας της Martha Argerich απέδειξε οτι μπορεί να φέρει σε πέρας αντάξια όλο το κλασικό πιανιστικό ρεπερτόριο.
Ο Μαέστρος Α. Tusacciu έκανε μια θαυμάσια δουλειά και βρισκόταν σε πλήρη συγχρονισμό με την σολίστ. Η Καμεράτα του Βερολίνου με τους εξαιρετικούς μουσικούς και την πιανίστα Θεοδοσία Ντόκου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με πολλά ορχηστρικά χρώματα, δείχνοντας τον αληθινό χαρακτήρα της κλασικής μουσικής.

Η Θεοδοσία Ντόκου
με τον μα
έστρο Α. Tusacciu
Στην συναυλία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Ιταλός πρέσβης στο Βερολίνο και ο μουσικός διευθυντής της περίφημης Φιλαρμονικής του Βερολίνου.
Την εξαιρετική πιανίστα Θεοδοσία Ντόκου κάλεσαν δώδεκα φορές στην σκηνή και έπαιξε δύο σόλο encore.

Θεοδοσία με τον Μαέστρο Α. Tusacciu
ΘΕΟΔΟΣΙΑ Πιάνο
BERLINER CAMERATA
ΑΝΔΡΕΑ TUSACCIU Μαέστρος
Divertimento σε Ρε μείζονα Κ 136 του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ
Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα σε σολ μείζονα Hob. XVIII: 4 του Joseph Haydn
Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα σε λα ελάσσονα του Felix Mendelssohn.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου