Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Βραβεύτηκε η σοπράνο Ρέα Βουδούρη από τον Ιωάννη Μαρωνίτη, πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την ερμηνεία της στο τραγούδι «Το τραγούδι της Μελίνας» του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου

 

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024. Βραβεύτηκε η σοπράνο Ρέα Βουδούρη  από τον Ιωάννη Μαρωνίτη, πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την ερμηνεία της στο τραγούδι «Το τραγούδι της Μελίνας» του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου. Η βράβευση έγινε στα πλαίσια της εκδήλωσης του εορτασμού της ημέρας της γυναίκας. Το κοινό την χειροκρότησε με συγκίνηση για την μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Μελίνα Μερκούρη. Ο κύριος  Ιωάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων της απένεμε τιμητική πλακέτα και έπαινο για την προσφορά της στην τέχνη.

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

INTERNATIONAL ACTION ART
Συναυλία του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και την στήριξη του διεθνούς οργανισμού International Action Art παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αίθουσα Eκδηλώσεων του Πολυχώρου Πολιτισμού «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» 
Πρόγραμμα:
Κόρη των Αθηνών (Λόρδος Βύρων)
Μαρία Κάλλας της καρδιάς μας, Hlín Leifsdóttir, σοπράνο
Αρια Ωραίας Ελένης από την όπερα «Ιλιάδα του Ομήρου»
Tο τραγούδι της Μελίνας, Ρέα Βουδούρη, σοπράνο
Καρυάτιδες (Ιωάννης Πολέμης)
Πιάνο: Χριστιάνα Μάνου
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παναγιώτης Καρούσος, μουσικοσυνθέτης

Χαιρετισμός-παρουσίαση: Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, είναι και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCΟ και γενικός πρόεδρος του International Action Art.


Ένα ευχάριστο και ξεχωριστό απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν την Τετάρτη (13/3), οι φιλοξενούμενες των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

🚺 Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στο κτήριο της οδού Μυκάλης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας.
👗 Κατά τη διάρκεια του «Women’s Day Party», μοιράστηκαν δώρα στις ωφελούμενες της Δομής, ενώ απολαύσαμε ένα υπέροχο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Συμμετείχαν
Μιχαλης ευριπιδης, στο πιανο η Μανικα Βασιλικη, χορός η Ζωη πουλη
Folk dance group MOLDOVA
Γυναικεία Χορωδία "KΑΛΛΗΧΩ" Μαέστρος: Χριστίνα Καραμαλτίδου
Κέντρο πολιτισμου “αργω”
Φωνητικο συνολο “αθυρμα”,
υπο τη διευθυνση τησ μαεστρου, Μαριας Κατσαρη
Hlin Leifsdottir, σοπράνο
Ρέα Βουδούρη, σοπράνο

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων προσκεκλημένων, ο Ελληνοκαναδός μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, βουλευτής και Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, η Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κ.α.



🙏🏻Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν σημαντικές κυρίες για την προσφορά και τη διαρκή στήριξή τους στο σημαντικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Όμιλός μας.
Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα Σοφία Ζαχαράκη
Μαργαρίτα Αντωνάκη
Δρ Άννα Κανδαράκη
Ειρήνη Κουκά
Όλγα Μοντεσάτου
Αλεξία Σαβράμη
Άννα Μπουλντούμη
Δρ Άννα Παγοροπούλου
🫶🏻Η μοναδικότητα κάθε γυναίκας είναι δεδομένη και όλες ανεξαιρέτως πρέπει να γιορτάζουν με κάθε ευκαιρία.
Βρείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου