Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ιωάννης Μαρωνίτης και Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη // Διανομή τροφίμων στις Κοινωνικές Δομές, σε Πειραιά και Νίκαια του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

 


Πραγματοποιήθηκε μια ακόμα διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με πρωτοβουλία της Προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» και Ίδρυματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, στις Κοινωνικές Δομές, σε Πειραιά και Νίκαια του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, από όπου στηρίζονται άστεγοι και άπορες οικογένειες.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 1 παλέτα όσπρια, 1 παλέτα γάλα μακράς διάρκειας και 1 παλέτα μπισκότα, με σκοπό να ενισχυθούν τα πακέτα διανομής τροφίμων για τις άπορες οικογένειες τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.
Τα τρόφιμα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικός Πρόεδρος INTERNATIONAL ACTION ART, Ιωάννης Μαρωνίτης και στο ευχαριστήριο μήνυμά του προς την κυρία Βαρδινογιάννη ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα στ πλευρό μας, στην καρδιά μας στην ψυχή μας και πραγματικά εκπροσωπώντας 100 εργαζόμενους 300 άστεγους 400 οικογένειες σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου εκ μέρους όλων αυτών των ανθρώπων γιατί είστε ένας στήριγμα ζωής ελπίδας και προοπτικής που με την ελπίδα και τη στήριξή σας νιώθουμε καλύτερα όλοι μας».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου