Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Ο Iωάννης Μαρωνίτης στη Σταυρούπολη

 Θερμή υποδοχή από την κοινότητα των Κοζάκων του Καυκάσου στην ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολη. Τρία Πανεπιστήμια, Τέσσερα Γυμνάσια & Λύκεια και Πέντε Μουσεία, στις περιοχές της Μόσχας και του Καυκάσου, φιλοξένησαν πριν από λίγες ημέρες το πρόγραμμα "Αρχαιότητα δια μέσου των Αιώνων" του Ομίλου UNESCO πειραιώς και Νήσων και της International Action Art.

Ο πρόεδρος του Ομίλου και της International Action Art Iωάννης Μαρωνίτης και η πρόεδρος για την Ρωσία του International Action Art Irina Bondar στις εισηγήσεις τους τόνισαν την σημασία και την επιρροή του Ελληνικού πολιτισμού στην εξέλιξη των επιστημών στην παγκόσμια κοινότητα και ιδιαιτέρως στην Ρωσία. Παρόμοιες ήταν και οι δεκάδες εισηγήσεις πανεπιστημιακών, πολιτικών προσώπων και σημαντικών προσωπικοτήτων των γραμμάτων και των Τεχνών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Τελος επικράτησε παντού το σύνθημα για την δικαίωση της παγκόσμιας ηθικής με την επιστροφή των γλυπτών και Μαρμάρων του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσειο στην γενέτειρα τους.
Ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις και θερμή υποδοχή από φορείς και πανεπιστήμια της Ρωσίας για τον Πρόεδρο του InternationActionart και του ομίλου UNESCO Piraeus Kai νήσων Ιωάννη Μαρωνίτη








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου