Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Θεματικό Χορωδιακό Φεστιβάλ

Η Απολλώνειος Δημοτική ανδρική χορωδία Ν.Ιωνίας Βόλου σε συνεργασία με φορείς της πόλης, διοργανώνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη του 2020 Χορωδιακό Φεστιβάλ στην πόλη του Βόλου.
Αυτό το φεστιβάλ θα έχει θεματικό χαρακτήρα
Το θέμα θα είναι η ¨Θάλασσα¨ και ότι περιστρέφεται γύρω από αυτήν.
Χορωδιακά Πολυφωνικά Τραγούδια, πρωτότυπες συνθέσεις, διασκευές παραδοσιακών λαϊκών Ελληνικών και ξένων τραγουδιών, εναρμονίσεις γνωστών τραγουδιών από Έλληνες ή ξένους συνθέτες, αλλά σε καμιά περίπτωση μονόφωνα .
Καλούμε χορωδίες από παράλιες πόλεις του Αιγαίου, του Ιονίου και την Κύπρο ,να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή τους στο εν λόγω χορωδιακό φεστιβάλ.
Πιστεύοντας πλέον σε θεματικές χορωδιακές συναντήσεις ευελπιστούμε να καθιερωθεί σαν θεσμός η εν λόγω πρωτοβουλία και συν τω χρόνω να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να γίνει Μεσογειακό .
Η συμμετοχή των χορωδιών θα αξιολογηθεί από την καλλιτεχνική επιτροπή, ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις ως αναφορά το ρεπερτόριο της κάθε χορωδίας, αλλά και εάν υπάρξει μεγάλος αριθμός συμμετοχών, ώστε να μην είμαστε σε θέση, να ανταποκριθούμε, στις δυνατότητές μας, τότε αξιολογώντας ,η καλλιτεχνική επιτροπή, το επίπεδο της κάθε χορωδίας και το πόσο ελκυστικό μπορεί, να είναι το πρόγραμμά της, θα υπάρξει κάποια επιλογή.
Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι χορωδοί θα ερμηνεύσουν, ένα κοινό τραγούδι ,για τον αποχαιρετισμό της συνάντησης.
Τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και σίτισης βαρύνουν τις συμμετέχουσες αποστολές.
Θα ακολουθήσει λεπτομερής έκθεση , υλικοτεχνική και οργανωτική ως αναφορά την διοργάνωση της βραδυάς(ές)
Για τυχόν πρόθεση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στο facebook ,στην σελίδα της ¨Απολλωνείου¨χορωδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου