Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Το Φως της Μουσικής

Εργαστήρι ενηλίκων που σχεδίασε και παρουσιάζει η Ελένη Καραγιαννίδου, καθηγήτρια πιάνου-μουσικοπαιδαγωγός-εκπαιδεύτρια ενηλίκων, στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης "Η Μπλε Ώρα", της ζωγράφου Όλγας Αλεξοπούλου, σε επιμέλεια Ίριδας Κρητικού.

Πού: Μουσείο Ηρακλειδών, κτήριο Ηρακλειδών 16
Πότε: τις Δευτέρες 7 Οκτωβρίου, 21 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου
Ώρα: 19:00-20:30
Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ/άτομο/συνάντηση. Με προαγορά των τριών συναντήσεων η τιμή μειώνεται στα 30 ευρώ συνολικά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η Μουσική άραγε έχει την δική της Μπλε Ώρα;
Η γαλήνη, η ηρεμία, η μελαγχολία, ακόμη και τα ψήγματα αισιοδοξίας που κρύβει η μπλε ώρα είναι τα συναισθήματα που θα αναδείξουμε μέσα από την δράση του σώματος και του πνεύματος.

Ένα ταξίδι μουσικής και όχι μόνο, θα ξεκινήσει μαζί με την πιο απροσδόκητη παρέα για να χαλαρώσουμε πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, δημιουργώντας βιωματικά παραμύθια ενηλίκων και έχοντας για αποσκευές τις μουσικές επιλογές της εμψυχώτριας και μουσικοπαιδαγωγού κυρίας Καραγιαννίδου Ελένης.

Στις συναντήσεις μας θα υπάρξει προβολή μουσικών έργων ως γραφήματα που θα διεγείρουν την σκέψη μας σε εικόνες και συναισθήματα.
Τα στοιχεία της φύσης θα έρθουν να μας συναντήσουν διαδραστικά, έχοντας σαν οδηγό το ίδιο μας το σώμα. Ο άνεμος και το υγρό στοιχείο θα μπερδευτούν μεταξύ τους για να μας συνοδεύσουν!
Μικρά μοτίβα συναισθημάτων αποτυπωμένα σ’ ένα κομμάτι χαρτί θα γίνουν μέρος ενός παζλ ιστοριών!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΉΤΡΙΑ

Η Καραγιαννίδου Ελένη είναι καθηγήτρια πιάνου-μουσικοπαιδαγωγός-εκπαιδεύτρια ενηλίκων-ειδική παιδαγωγός ΑΜΕΑ και εισηγήτρια σεμιναρίων ενηλίκων.
Η αγάπη της για την δημιουργία και την ευρηματικότητα της μουσικής παλέτας ως μέσου έκφρασης όλων των συναισθημάτων γίνεται γι αυτήν, οδηγός νέων προκλήσεων.
Ο αυτοσκοπός της μουσικής διαδρομής της είναι να κατανοήσουμε όλοι την αναγκαιότητα της μουσικότητας, ως απαραίτητου συστατικού σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητα μας.

Για κρατήσεις θέσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το:
Τ: 211 215 0497
Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00-14:00
Ε: edu@herakleidon-art.gr


https://www.facebook.com/events/535613533876284/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου