Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Βράβευση της Μαριολένης Νεοφύτου, Πρόεδρο του Συλλόγου Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017. Σήμερα ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης βράβευσε την Πρόεδρο του Συλλόγου μας κα Μαριολένη Νεοφύτου για τη συμβολή της στην ανάπτυξη έντονης πολιτιστικής δράσης και προώθησης των νησιών μας. Κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στην Πρόεδρο, ο Δήμαρχος εξήρε τη σπουδαία δράση του Συλλόγου μας, του οποίου είναι μέλος και ο ίδιος.
Η κα Νεοφύτου με τη σειρά της συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ. και του χορευτικού τμήματος της Αδελφότητας, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την μεγάλη τιμή που της έκανε σήμερα γιατί τιμώντας στο πρόσωπο της ολόκληρη την αδελφότητα. Επίσης, ευχαρίστησε όλους της τους συνεργάτες που δουλεύουν μαζί στον Πειραιά με μοναδικό στόχο την ανάδειξη των νησιών μας, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά καθώς και την οικογένειά της που τη στηρίζει στο έργο της, το σύζυγό της, κ. Νίκο Ζαφειράτο, τον αδελφό της κ. Γεράσιμο Νεόφυτο και τη σύζυγό του κ. Σοφία Σολωμού.
Στο Δημαρχείο, εκτός από τον Δήμαρχο, κ. Αλέξανδρο Παρίση, παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος Πολιτισμού της ΚΕΔΗΚΕ, κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, τα μέλη του συλλόγου της ΑΚΙΠ, κα Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, κα Χρύσα Κοκκόση, κα Δήμητρα Βαλλιανάτου, κα Αφροδίτη Ζαμπέλη, κ. Νέστορας Παπαθεοδωράτος, κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης, καθώς και η «ψυχή» της Αδελφότητας κα Μάχη Αντύπα.
Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

  
Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου