Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Η Κυρία Σιντορε και Η γραμματική Σαν παραμυθι - Μιούζικαλ Για Παιδιά

Η κυρία Σιντορε επιστρέφει με μια ολοκαίνουρια παράσταση βασισμένη στο νέο βιβλίο της Μαρίας Καριωτάκη "Η κυρία Σιντορε και η γραμματική σαν παραμυθι". 

Η γραμματική ζωντανεύει πάνω στη σκηνή με φαντασία και χιούμορ για να γίνει κατανοητή ακόμα κι από παιδιά προσχολικής ηλικίας. 

Ένα μιούζικαλ για μικρά και μεγάλα παιδιά που θα σας κάνει να δείτε τη γραμματική με μια διαφορετική ματιά και θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία. 

Περίληψη έργου 

Σ' ένα χωριό της Κρήτης τα παιδιά υποδέχονται την κυρία Σιντορε, μια δασκάλα που αγαπάει τη μουσική και τα παραμύθια. Η κυρία Σιντορε δε χάνει την ευκαιρία να διηγηθεί τις παράξενες ιστορίες της και να τραγουδήσει μαζί με τα παιδιά. Η πλατεία του χωριού πλημμυρίζει μεμελωδίες και παράξενους παραμυθένιους ήρωες βγαλμένους από τον κόσμο της γραμματικής. Το ρήμα το μαγεμένο σκυλάκι, η πριγκίπισσα Επιθετούλα, ο Έκτωρ Ενεστώτας είναι μόνο λίγοι από τους ήρωες που θα παρελάσουν στη σκηνή δείχνοντας στους μικρούς και μεγάλους θεατές ότι η γραμματική δεν είναι μια συλλογή κανόνων αλλά μια συλλογή παραμυθιών!

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ζουρίδη
Κείμενα - Χορογραφίες: Μαρία Καριωτάκη
Πρωτότυπη μουσική: Δημήτρης ΒασμαρήςAgathi Pantelidou, Κλειώ Ηλιάδη, Σταύρος Κεντεποζίδης
Σκηνικά: Νίκος Καλαθάκης

Παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν: Αγγελική Ιερωνυμίδη, Ελένη Στυλιανού, Αρης Κουτεντάκης/ Γιώργος Χατζηαντωνίου
Και τα παιδιά: Άρτεμις Νικάκη, Τσικανδυλακης Γιάννης, Κάτια Πεδιαδιτάκη, Νίνα Οικονόμου, Σήλια Οικονόμου, Ορέστης Καραντινάκης, Ηλιαχτίδα Ρακιντζή-Καραλη, Ηώ Γωνιανάκη


18 & 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30
Πύλη Βηθλεέμ 

Πύλη Βηθλεέμ, Ενετικά Τείχη, Ηράκλειο
πλαστηρα, Ηράκλειο Κρήτης
Είσοδος: 5€

https://www.facebook.com/events/115491942425415/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου