Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Παιδικό Θέατρο "Ο Ζητιάνος & η Χρυσή Κλειδαρότρυπα" 02 & 03.09


Παιδικό Θέατρο 
"Ο Ζητιάνος και η Χρυσή Κλειδαρότρυπα" 
το Σάββατο 02 και Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 
στο Θέατρο Τεχνόπολις

Σε μια παράξενη πολιτεία, μέσα από μια χρυσή κλειδαρότρυπα, οι άνθρωποι έβλεπαν για λίγα μόνο λεπτά τα όνειρά τους. Σε αυτή την κλειδαρότρυπα είδε κι ένας ζητιάνος τα όνειρα και τις επιθυμίες του. Έτσι αποφάσισε να βρει το κλειδί που θα την άνοιγε. Πήγε στον άρχοντα της πολιτείας και του ζήτησε το κλειδί. Ο άρχοντας, όμως, του απάντησε, πως για να πάρει το κλειδί, πρέπει πρώτα να περάσει από τρεις δοκιμασίες: να καθαρίσει τρεις αποθήκες, να παλέψει με τρεις δράκους για να ελευθερώσει την κόρη του Άρχοντα, και τέλος, να μάθει το μυστικό του ποταμού. Ο ζητιάνος πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες. Έμαθε να βλέπει πίσω από αυτά που φαίνονται, να ακούει πίσω από αυτά που ακούγονται, μα πάνω απ' όλα, έμαθε να αγαπάει. Το κλειδί της χρυσής κλειδαρότρυπας το είχε ήδη μέσα του και δε χρειάστηκε να του το δώσει κανένας.

“O Ζητιάνος και η Χρυσή Κλειδαρότρυπα”, το ομότιτλο παραμύθι της Μαριβίτας Γραμματικάκη, το οποίο διδάσκεται ως πρότυπο κλασικού παραμυθιού στην Παιδαγωγική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ζωντανεύει στο Θέατρο Τεχνόπολις το Σάββατο 02 και Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου.

Τραγουδιστές, χορευτές και ηθοποιοί, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Λένας Γεωργιάδου, και τέσσερις μουσικοί με ενορχηστρωτή τον Γιώργο Περιστέρη, δίνουν πνοή σ' ένα υπέροχο βιβλίο και παρουσιάζουν το πιο μαγευτικό παραμύθι που ακούσατε ποτέ!

Ερμηνεύουν: Εβίτα Πετράκη (σοπράνο) , Παναγιώτης Τερζάκης (μπάσος) , Νίκος Παρασκευόπουλος , Νατάσα Παπαμιχαήλ , Σταύρος Μαρκουλάκης, Τρύφων Μπάρκας , Ηλέκτρα Κομνηνίδου

Ορχήστρα: Αγγελική Σέρφου πιάνο , Μανώλης Αγουρίδης drums, κρουστά , Περικλής Τιμπλαλέξης βιολί , Mario Adrover κλαρινέτο

Ωρα έναρξης 21:00

Τιμή προπώλησης : 8 ευρώ | Τιμή Ταμείο 10 ευρώ - Παιδικό 8 ευρώ

Σημεία προπώλησης : Πολυχώρος Τεχνόπολις - Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης 

Διαδικτυακά προπώληση στο www.viva.gr/tickets/theater/texnopolis-krhth/o-zitianos-kai-i-xrisi-klidarotripa/


https://www.facebook.com/events/1496678110413053/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου